Лайм

Кохана завжди зі мною: Сергій Танчинець прокоментував чутки про особисте життя

Фронтмена "Без обмежень" підозрюють у романі з піарницею

У 2023 році фронтмен рок-гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець повідомив про розлучення з дружиною Анною напередодні 15-річчя шлюбу. За словами 41-річного музиканта, винних у цій ситуації не було, "просто таке іноді відбувається у житті".

Читайте також: Василь Вірастюк зізнався, що зрадив дружині і вчетверте став батьком.

Після розлучення Танчинець, схоже, вже влаштував особисте життя. У своєму Instagram він публікував промовисте фото з піарщицею Юліаною Корецькою. І хоча артист не робив прямих заяв про нові стосунки, в інтерв'ю "Люкс ФМ" все ж натякнув, що у них з коханою все добре.

"Моя кохана завжди у моєму серці, вона завжди зі мною. Хоч у залі, хоч не в залі", - з усмішкою сказав він.

Сергій Танчинець та Юліана Корецька Фото: https://www.instagram.com/sergii_tanchynets/

Нагадаємо, що з колишньою дружиною Ганною Танчинець виховує двох дітей - 15-річну дочку Анастасію та 6-річного сина Лук'яна. На початку повномасштабної війни родина артиста виїхала до Японії, а сам Танчинець приєднався до тероборони Мукачева. Через тиждень він вирішив не продовжувати службу.

"Я зрозумів, що все, чим я займатимуся, це буду ходити патрулювати Мукачеве. Максимум стоятиму на блокпосту в Нижніх Воротах. Було прийнято рішення, що я піду працювати далі волонтером, буду намагатися зробити внесок уже іншим способом", - пояснив він.

Читайте також: Почуття мають термін придатності: Добринін натякнув на причину розлучення з Дашею Квітковою.

За кілька місяців його бригада вирушила на фронт, і Танчинець заявив, що такий поворот подій став для нього несподіваним. "Ніхто про це не знав, не думав: чи це буде, чи не буде. Мені перспектива просидіти купу часу в Мукачеві здавалася трохи дивною", - пояснив артист, який нині стоїть на обліку у військкоматі.

Наразі колишня дружина Танчинця з дітьми збирається переїхати з Японії до Іспанії. У липні донька та син артиста тимчасово приїдуть до України, щоб побути з батьком, бабусями та дідусями. Про повернення сім'ї на батьківщину поки не йдеться.

Танчинець із колишньою дружиною Ганною та двома дітьми Фото: Фото: https://www.instagram.com/sergii_tanchynets/

"Чи будуть вони перебиратися в Україну? Напевно, поки що ні, бо ситуація ще важкувата. Хтось може мене засуджувати, що діти мої не житимуть в Україні. Але ми всі батьки, і шукаємо для своїх дітей найоптимальніші варіанти. Поки що хай поживуть там. А далі буде видно. Якщо ми переможемо найближчим часом, чому б їм не повернутися жити в Україну", - висловився він.

Раніше група Танчинця "Без Обмежень" розкрила деталі співпраці з фондом корупціонерів Гринкевичів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024