Лайм

Леді Гагу запідозрили у вагітності: ЗМІ показали співачку з кругленьким животиком

Зірка не поспішає реагувати на ці припущення

Леді Гага, яка зіграла у другій частині "Джокера" разом з Хоакіном Феніксом, спровокувала чутки про свою вагітність. Знаменита співачка з'явилася у обтислій чорній сукні, яка помітно підкреслила її кругленький животик

Це сталося під час репетиції вечері з нагоди майбутнього весілля сестри-виконавиці Наталі Джерманотти. Кадри, зроблені під час цього заходу, публікує видання TheSun. Стефані (справжнє ім'я зірки) позує на світлинах у профіль у маленькому чорному вбранні, яке вона доповнила червоною помадою, аксесуарами та зібраним у пучок волоссям.

Читайте також: Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність.

Фото: instagram.com/gagaessentials

Разом із нею на заході був також її бойфренд Майкл Поланскі, з яким вона разом уже близько чотирьох років. Тим не менше, пара не любить афішувати свої стосунки і вкрай рідко з'являється разом на публіці.

Сама ж артистка поки не спішить якимось чином коментувати цю ситуацію: вона ані спростовує її, ані підтверджує. Тому прихильникам поки доводиться лише губитися у здогадках, чи справді зірка скоро стане матір'ю.

До слова, у 38-річної співачки ще немає дітей. Окрім музичної діяльності, вона також є ЛГБТ та ВІЛ/СНІД-активісткою, відома ексцентричністю, провокативністю та візуальними експериментами в образах.

Читайте на тему: Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою.

Фото: instagram.com/gagaessentials

У період повномасштабної російсько-української війни зірка підтримала Україну. Після церемонії вручення нагород SAG Awards 2022 вона опублікувала допис в Instagram, де висловила сподівання на швидку перемогу нашої країни.

Гага зі своїм бойфрендомФото: Getty Images

У квітні 2022 року під час свого концерту в Лас-Вегасі Гага виступила з промовою стосовно російської агресії проти України. На одному зі своїх концертів вона назвала росіян "тупими", а також сказала, що громадянам країни-агресорки "варто було заарештувати її ще у 2012 році", коли вона заявила про відсутність свободи слова в Росії.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Sun (@thesun)

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також