Лайм

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Шоумен прокоментував поведінку колег

Після початку повномасштабної війни багато українських знаменитостей виїхали за кордон, але нині більшість з них повернулися додому. Водночас за кордоном залишаються Олег Винник і Влад Яма. Потапа, який навідувався в Україну, але зараз продовжує працювати за межами країни, також часто критикують.

В інтерв'ю "Апостроф" theLime Андрій Джеджула розповів, як ставитися до такого життєвого вибору своїх колег з шоу-бізнесу.

Читайте також: Сподіваюся, вони не повернуться: гуморист Фіма Константиновський послав Потапа, Винника і Яму.

Фото: instagram.com/djedjula

"Я би говорив не лише про Олега Винника і Влада Яму, але і про інших, які повернулися з-за кордону та почали намагатися збирати віртуальні бонуси в недолугих інтерв’ю, в яких наголошували, що дуже хотіли захищати Україну і про те, що родичі записали їх заочно в ТРО. І відтоді почались – заочні снайпери, заочні розвідники, заочні артилеристи…", - висловився шоумен і волонтер, маючи на увазі, ймовірно, Потапа, який розповідав, що батько "заочно" записав його в тероборону.

Водночас Джеджула не критикує людей, які виїхали з України, адже вважає, що це "особиста справа кожного".

"Не маю права визначати, хто правий у цій ситуації, а хто ні. Кожен для себе вирішує сам, рахуючись із своєю совістю. А вдавати когось із себе – не найкращий варіант", - сказав шоумен.

Читайте також: Усе, що він робить - крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала "найзашкварнішу" українську зірку.

Нагадаємо, Потап (Олексій Потапенко) разом із дружиною-співачкою Настею Каменських та їхніми мамами виїхали з України перед початком повномасштабного вторгнення РФ. Через півроку своєї відсутності в країні репер приїхав до Києва і дав кілька інтерв'ю про своє тривале перебування за кордоном.

Продюсер заявляв, що хотів піти на фронт і "заочно" записався до тероборони, і в цьому йому нібито допоміг батько Андрій Потапенко.

Фото: instagram.com/realpotap

"Перший місяць я був в ефірі, валив проти росіян, розкривав їхню сутність. А потім у мене вже стільки стало роботи за кордоном, що я довго там був, щоб закінчити всі справи, автоматизувати процеси, - розповідав Потап у вересні 2022 року. - Я сказав батькові: "Хочу їхати, хочу на фронт, на передову". А він каже: "У тероборону запишися для початку". Я кажу: "Запиши мене в тероборону". Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду далі робити те, що вмію. Доносити все про Україну".

Читайте повне інтерв'ю шоумена і волонтера для "Апостроф" theLime: "Після скандалів я став сильніше": Андрій Джеджула про особисте, війну та дивні вчинки колег.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля