Лайм

Актриса "Кріпосної" пояснила скандальний фінал 2 сезону

Схоже, головна героїну серіалу знайде нову любов

2 сезон української костюмованої драми "Кріпосна" на каналі СТБ закінчився смертю її персонажа Андрія Жадана, з чого можна зробити висновок, що головна героїня Катерина має знайти нове кохання.

Такою думкою в бесіді з Tochka поділилася актриса серіалу "Кріпосна" і учасниця шоу Танці з зірками-2019 Ксенія Мішина. При цьому знаменитість також підтримала флешмоб #жаданживи, в рамках якого глядачі драми вимагають повернути до життя Андрія Жадана.

"Мені здається, [Жадана вбили] для того, щоб Катя зустріла своє нове кохання. Я думаю, що так. Але, тим не менше, я бачу, як глядачі на це реагують, як тепло вони сприйняли цього персонажа, тому я підтримую флешмоб #жаданживи і, сподіваюся, що якось їх історія продовжиться", - припустила Мішина.

"Може бути, недовго, а, можливо, взагалі її не буде, але, тим не менше, якщо вона буде, то я бажаю якогось яскравого класного завершення, розкриття цієї історії. Може, щось і вийде у нього з Катериною", - додала актриса.

Тим часом прихильники серіалу, автори тематичних мемів і сотень обурених постів у Facebook, які закликають продовжити історію на 3 сезон, вже трохи вщухли. Адже нещодавно на СТБ розкрили перші плани щодо майбутнього проекту "Кріпосна".

  • Актриса Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, вперше стала мамою. Примітно, що донедавна знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як народила первістка.
  • Дивіться також на The Lime, як актриса Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, знімається у США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектною войовниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї