RU  UA

Дізнатися

Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці

Вони побудували родини всупереч упередженням

Велика різниця у віці між чоловіком і дружиною досі викликає інтерес, а часом і засудження сторонніх. Критики висловлюються, що в основі таких шлюбів часто лежить корисливий інтерес чи наївність, а теплі почуття не витримують перевірку часом. Незважаючи на пересуди, такі пари щасливо йдуть по життю разом, і серед них багато знаменитостей – як українських, так і зарубіжних.

Читайте також: Не тільки Дорофєєва та Кацурін: хто із зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Віктор Павлік старший за свою четверту дружину Катерину Репяхову на 29 років, і свого часу їхні стосунки жорстко критикували в мережі. Репяхову звинувачували в тому, що вона вийшла за співака "з розрахунку", а Павліка - що покинув дружину та невиліковно хворого (нині - покійного) сина заради молодої дівчини. Пара вирішила будувати своє щастя попри все, і нині вони разом виховують 2-річного сина Михайла.

"У нас дуже велика різниця у віці - майже 30 років, але у світі є багато прикладів таких шлюбів. І вік абсолютно ні до чого, якщо у нас хороші стосунки, якщо між нами кохання і у нас все класно. Катя мене розуміє з півпогляду, а не те що з півслова", - говорив Павлік про їхні стосунки.

Сама Репяхова також висловлювалася, що їм з чоловіком комфортно, цікаво і добре разом.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

38-річний Володимир Остапчук - один із знаменитостей, чиє особисте життя регулярно висвітлюється у таблоїдах. Несподівано для всіх у 2023 році його третьою дружиною стала Катерина Полтавська, яка на 15 років молодша за ведучого. І хоча термін їхніх стосунків наразі невеликий, пара разом займається ремонтом у будинку Остапчука під Києвом. До речі, претензії на майно має і колишня дружина Володимира, юристка та блогерка Христина Горняк.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності та пригрозила судом через спільний будинок.

Полтавська зізнавалася, що Остапчук – її перший чоловік, і до нього вона навіть ні з ким не цілувалася.

"Я думав, що це будуть стосунки батько-дитина. Але потім я зрозумів, що у 22 роки вона вже зріла людина і розумніша, ніж більшість жінок, яких я знав у своєму житті", - ділився шоумен у своєму шоу "Мекнув - питайте".

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитру Комарову 40 років, а його дружині, ведучій новин і переможниці конкурсу "Міс Україна-2016" Олександрі Кучеренко - 25. Для обох шлюб став першим, і 15-річна різниця у віці не стала перешкодою для кохання та взаєморозуміння.

"Взагалі немає відчуття, що така велика різниця у віці. Я, насправді, ніколи не спілкувався так близько з дівчатами, які настільки від мене молодші. Я почуваюся на одному рівні з людиною за розумом. Ми абсолютно розуміємо одне одного. Нам завжди цікаво разом", - зазначав в інтерв'ю журналіст і телеведучий.

При цьому своїх стосунків на публіку подружжя не виносить. "Стосунки насамперед для себе. Є пари, які роблять це для піару. Ми робимо це для себе. Навіщо нам цей галас, шлейф, коментарі, обговорення", - висловився Дмитро.

Фото: https://www.instagram.com/aakucherenko/

Читайте також: Люблю та пишаюся: дружина Дмитра Комарова висловилася про його роботу під час війни.

Камалія та Захур

У 2023 році співачка Камалія заявила, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. Причиною стала криза, з якою подружжя зіштовхнулося під час війни в Україні. Сім'я переїхала з Києва до Лондона та оселилася разом із дочкою пакистанського бізнесмена від першого шлюбу. З нею у Камалії часто спалахували конфлікти, які й вплинули на стосунки з чоловіком.

46-річна співачка молодша за свого чоловіка на 21 рік. Разом пара виховує 10-річних доньок, Арабеллу та Мірабеллу. Бажання зберегти гарні стосунки заради дітей, схоже, скріпило шлюб, що розпадався. Нині пара з'являється разом на світських заходах та щасливих фото у Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Коли Оля Полякова приховувала, скільки їй років насправді, різниця у віці з чоловіком здавалася ще більшою. Насправді Вадим Буряковський старший за 44-річну співачку на 16 років. У своєму шоу "Дорослі дівчата" з Машею Єфросиніною Полякова зізналася, що їхній парі пророкували розлучення ще під час весілля, і зараз багато критиків дивуються, що вони разом уже 20 років.

Полякова та Буряковський разом виховують 18-річну доньку Машу та 11-річну Алісу. Сама співачка заявила, що ніколи не розлучиться із чоловіком.

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала, що можу щось втратити. Я завжди відчувала опору - те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Крізь усі ці роки саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом, - говорила Полякова. - Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з чоловіком. У нас було різне. У нас теж є проблеми. Але почуття фундаменту - воно з першого дня зі мною. І з цієї причини я ніколи не розлучуся зі своїм чоловіком".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами