Лайм

Лобода зібралася народити третю дитину

Співачка поділилася своїми особистими планами

Світлана Лобода, яка торік натякала на весілля, має двох доньок від різних чоловіків. 13-річну Єву артистка народила у стосунках з хореографом Андрієм Царем, а батька 6-річної Тільди зіркова мама, як і раніше, не розкриває.

Спілкуючись з підписниками в Instagram, виконавиця зізналася, що хоче ще пізнати щастя материнства. "Чи хотіли б ви ще діточок? Плануєте?", - поцікавилася прихильниця. "Дуже", - лаконічно відповіла Лобода і дала зрозуміти, що вже готова до третьої дитини.

Читайте також: "Риганіца": Лободу висміяли за російськомовну пісню, з назви якої вона прибрала Київ.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода, яка до лютого 2022 року жила та будувала кар'єру в Москві, не афішує особисте життя. Коханий співачки, за її словами, не живе в країні-терористці і повністю підтримує Україну.

"Мій чоловік - великий патріот України. І завжди ним був і залишається сьогодні. Він робить дуже багато добрих справ для України сьогодні. Він хороша людина, і я не знаю, що він ненавидить, але мабуть так, сьогодні як і всі ми він ненавидить режим, який прийшов на цю землю, і розбомблює наші сім'ї, наше життя, який знищив багато чого, що ми будували", - говорила Лобода в інтерв'ю Раміні Есхакзай у 2023 році.

Нині Лобода живе у Європі, продовжує виконувати свої російськомовні пісні та вести соціальні мережі російською.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Раніше український телеведучий Анатолій Анатоліч заступився за свою куму Світлану Лободу, яку досі хейтять українці за роки кар'єри в РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також