Лайм

Американка залишила роботу, щоб знайти улюблену собаку: це рішення допомогло тварині вижити

57 днів поспіль Керол Кінг шукала зниклу Кеті. Пошуки виявилися успішними!

Жінка зі штату Вашингтон провела майже два місяці в пошуках зниклої собаки. Відмовляючись здаватися, вона зробила все можливе, щоб знайти свою улюблену 7-річну бордер-коллі Кеті. Bored Panda пише, що для цього господині навіть довелося піти з роботи. Але зусилля жінки були винагороджені: виснажену Кеті знайшли в сусідньому штаті 2 місяці по тому.

Коллі втекла з готельного номера, коли її власники Керол і Верн Кінг пішли обідати. Жінка розповіла, що Кеті - ласкава і доброзичлива, але дуже полохлива собака, і могла втекти з готелю через грозу.

Пара обшукала територію готелю і до самого ранку кликала Кеті, але тварина не поверталося. Наступного дня подружжя продовжило пошуки: розклеїли листівки, розпитували перехожих і публікували повідомлення в соціальних мережах. Всього жінка розмістила в місті і його околицях близько 500 листівок, а для вечірніх пошуків вони з чоловіком придбали окуляри нічного бачення.

"Це було виснажливо, мене навиворіт вивертало", - зізналася Керол газеті Daily Inter Lake.

Дні перетворювалися на тижні, інформація про зниклу Кеті поширилася в інтернеті, і користувачі Facebook створили кілька груп, в яких передавали власниці слова підтримки і будь-яку інформацію, яка могла б їй допомогти. Їй, проте, довелося кинути роботу на пошті, щоб не втрачати дорогоцінного часу. Виявилося, не дарма.

Рано вранці в неділю, 15 вересня, господині зателефонував чоловік із сусіднього штату і повідомив, що в його двір приходила собака, що відповідає опису Кеті. Буквально напередодні Кінг і її подруга розмістили листівки в його районі. Але на той час, коли вони прибули у вказане місце, собака вже зникла.

Подружжя вирішило прогулятися околицями і оглянути місцевість у бінокль. Вони зустріли пару перехожих і запитали, чи бачили вони чорно-білу коллі. Виявилося, що чоловік бачив схожу собаку, що прямувала на північ. Кінг дала йому листівки і збиралася продовжити свій шлях, як раптом його супутниця вказала на дерево на узбіччі і запитала: "Це не ваша собака?"

Дивовижно, але під деревом дійсно ховалася Кеті.

"Я просто обняла її і не збиралася відпускати, - згадує щаслива господиня. - Сльози лилися струмком, ми кричали і обнімалися. Люди виходили зі своїх машин і обіймали нас. Я думаю, що весь район знав, що ми знайшли її".

Після того, як Кеті відвезли в місцеву ветеринарну клініку, Кінг дізналася, що її собака втратила 5,5 кілограмів, була сильно зневоднена і виснажена. При цьому доктор відразу ж упізнав тварину, запитавши: "Невже це знаменита Кеті?"

Собаці негайно поставили крапельницю і призначили спеціальну дієту, даючи по дві столові ложки їжі кожні дві години. Незважаючи на те, що тварина була дуже виснаженою, зараз від неї очікують повного одужання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги