Лайм

Зірка "Гри престолів" показав стильний особняк на Голлівудських пагорбах: фото

Ось, як виглядає "родове гніздо Ланністерів" у реальному житті

Актор Ніколай Костер-Вальдау, який зіграв Джеймі Ланністера в серіалі "Гра престолів", запросив видання Architectural Digest в свій новий будинок на Голлівудських пагорбах. 49-річний актор розповів, що HBO влаштовував його в готелях і апартаментах Західного Голлівуду щоразу, коли йому потрібно було бути в місті, але "втративши постійну роботу", він все ж вирішив купити власний будинок.

"Ми хотіли, щоб будинок був простим, зручним, в ньому використовувалися всі вікна і вся зелень, і це повинно бути головною його рисою", - сказав Костер-Вальдау, який до цих пір в основному жив у Данії.

В цілому будинок актора мінімалістичний, і атмосфера Південної Каліфорнії в ньому поєднується зі скандинавським інтер'єром.

"Я зв'язався по FaceTime з другом, показував йому будинок, і він сказав: "Це дуже схоже на твій дім в Данії", - згадує актор. - Я відповів: "Ні! Це не мій будинок в Данії, про що ти говориш?!"

"Лігво Ланністерів" включає в себе три спальні. У головній є балкон з приголомшливим видом на місто і, звичайно ж, папороть.

"Папороть потрібна в спальні. Папороті, як відомо, створюють багато сексуальної енергії в кімнаті, і це правда", - запевнив Ніколай, який з 1997 року одружений на гренландскій актрисі і переможниці конкурсу Міс Гренландія Нукак Мотцефельдт.

Також в будинку є затишна ванна кімната з ванною на ніжках, і біла кухня, залита природним світлом. Костер-Вальдау також наполягав на тому, що вдома потрібен басейн, який, за його словами, "дуже екзотичний для скандинава".


Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка