Лайм

Суп гороховий в мультиварці: простий рецепт на кожен день

Як швидко і смачно приготувати ситний суп з гороху

Гороховий суп - смачне і поживне блюдо, яке можна сміливо поставити в один ряд з борщем або м'ясною солянкою. А якщо приготувати його в мультиварці, то можна істотно скоротити час, відведений для приготування супчика.

Безсумнівним фаворитом осіннього обіду є гороховий суп в мультиварці з копченостями. Для його приготування знадобиться мінімум продуктів і трохи часу.

Щоб приготувати суп в мультиварці, вам будуть потрібні наступні інгредієнти: сухий горох (300 г), картопля (400 г), морква (120 г), невелика цибулина (1 шт.), копченості (200 г), вода (2,5 л ), сіль, перець (за смаком), білий хліб (кілька скибочок), вершкове масло.

Щоб приготувати гороховий суп в мультиварці, потрібно дотримуватися наступних кроків. Попереднє замочування гороху значно скоротить час приготування - супчик буде готовий вже через 45 хвилин.

Крок 1: Горох замочити в теплій воді і залишити приблизно на 1 годину. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. Копченості нарізати шматочками.

Крок 2: В чашу влити рафіновану олію, викласти копченості та овочі. Включити програму "М'ясо/Птиця" і обсмажити інгредієнти протягом 20 хвилин, не закриваючи кришку.

Крок 3: Горох промити і викласти в чашу до м'яса і овочів. Додати спеції, воду і все добре перемішати. Закрити кришку, встановити програму "Суп" і готувати 1 годину. Дати супчику настоятися під закритою кришкою ще 30 хвилин.

Крок 4: Білий хліб нарізати кубиками, скропити розтопленим вершковим маслом і обсмажити в духовці до хрусткої рум'яної скоринки. Суп розлити по тарілках і посипати кожну порцію сухариками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка