Лайм

Пара справила весілля у стилі Гаррі Поттера: такого безглуздого фотошопу немає навіть в альбомах українців

Часто весільні альбоми - скарбниця шедеврів надто креативних фотографів

У мережі набирає популярність весільний фотоальбом подруг Кейлі та Емі - двох фанаток історій про Гаррі Поттера, які вирішили влаштувати тематичну весілля і не пошкодували на це ні грошей, ні часу. Ось тільки знімати їх вони запросили фотографа, який не дуже знає світ, в якому живуть герої Джоан Роулінг. І його старання в фотошопі - це найкраще, що залишиться на пам'ять дівчатам.

Як пише Metro, Кейлі та Емі живуть у Манчестері (Англія). Вони шанувальниці творчості Джоан Роулінг і спільний інтерес зробив їх ще ближче. Дівчата називають себе справжніми "Поттерхедами", навіть на побачення одна до одної вони приходили у тематичному одязі.

Коли ж вони вирішили одружитися, рішення зіграти весілля в стилі улюбленої казки виявилося одностайним. Дівчата витратили близько 5 тис. Фунтів стерлінгів, щоб відтворити ту саму атмосферу, політати на мітлах, битися на паличках і заглянути в ліс, повний чудовиськ. Навіть свідоцтво про шлюб Кейлі та Емі підписували пір'ям.

Здавалося, ніщо не в силах зіпсувати свято з настільки ретельною підготовкою. Ось тільки фотограф, найнятий дівчатами, виявився далекий від цієї теми. Джо Хейг ніколи раніше не чув про Гаррі Поттера, проте сам він тепер зірка соцмереж.

"Я хотів зробити фотографії реалістичними і чарівними, тому використовував блискавки, мітли і різні ефекти, які дійсно оживили фотографії", - поділився Хейг. Ось тільки в соцмережах його старання не оцінили.

"Я просто помру швидше, ніж догортаю ці фотографії", "Терміново дайте мені контакти цього генія", "Це найкращі весільні фото, з тих, що мені доводилося бачити", "Я давно так не сміявся, дякую", - жартують користувачі Twitter.

  • В Instagram набирають популярність абсурдні натюрморти британської художниці. Ось її кращі фото.
  • Картину стріт-арт художника Бенксі, особа якого досі фактично не встановлена, продали на лондонському аукціоні Sotheby's за рекордні 9,9 млн фунтів стерлінгів ($ 12,2 млн). Нею автор висміяв британський парламент.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках