Лайм

Мама повторила відоме фото дочки, яке стало мемом: схоже, оригіналу час посунутися

Ось хто насправді виграв конкурс образів до Хеловіну

Шість років тому фото маленької Хлої зі спантеличеним обличчям стало топ-мемом соцмереж. Через роки її мати вирішила повторити відомий кадр. Для цього жінка повністю скопіювала образ дочки. І, схоже, це черговий успіх.

Фото Хлої, яка проживає в штаті Юта, поширилося в мережі у 2013 році. Тоді мама й тато повідомили дівчинці та її сестрі Лілі несподівану новину - діти прогуляють школу заради триденної поїздки до Діснейленду. Першою реакцією Хлої була абсолютна розгубленість і любителі мемів тут же розглянули в її виразі обличчя великий потенціал.

Незабаром фото з дівчинкою отримало ім'я "Здивована Хлоя" та "Хлоя не вражена". Знімок перетворився на стікери і став використовуватися у соцмережах для вираження тієї ж реакції - розгубленості або здивування.

На початку листопада, святкуючи День всіх святих, мама Хлої не стала довго думати над своїм костюмом і з допомогою футболки фіолетового кольору і декількох шматків чорного скотчу перетворилася на відому дочку: "Коли мама стає мемом", - написала вона в Instagram.

Вдалий косплей на дочку зібрав у соцмережі більше 50 тис. лайків. Як зазначили користувачі, оригіналу час посунутися: "Ну от, Кейт щойно виграла конкурс образів на Хеловін", "Просто кращий костюм", "Так народжуються меми", - сміються в коментарях.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки