Лайм

Пасажирка напросилася зробити фото в кріслі пілота - ціна цього знімка виявилася занадто високою

Дівчина опублікувала фото в соцмережі, навіть не підозрюючи, чим ця історія закінчиться для пілота

Пілота китайської авіакомпанії Air Guilin довічно усунули від польотів. Як пише BBC, в січні цього року прямо під час рейсу він пустив пасажирку до кабіни літака і навіть дозволив їй зробити фото в його кріслі.

Інцидент стався на рейсі GT1011 з Гуйліня в Янчжоу (Східний Китай), при цьому відомо про нього стало лише в листопаді після того, як фото дівчини в кріслі пілота з'явилося в місцевій соцмережі Weibo: "Дякую капітану. Я така щаслива", - прокоментувала вона фотографію, навіть не підозрюючи, чим ця історія обернеться для чоловіка.

Як зазначили представники авіаперевізника, пілот не тільки порушив правила повітряної безпеки, дозволивши сторонній особі увійти до кабіни, а й піддав ризику життя інших людей на борту.

Примітно, що з посад також були відсторонені й інші члени екіпажу, які перебували на борту під час рейсу. Відносно них проводиться додаткова перевірка. "Безпека пасажирів - пріоритет Air Guilin. Ми дотримуємося принципу абсолютної нетерпимості по відношенню до будь-якої недоречної і непрофесійної поведінки, яка може поставити під загрозу безпеку польоту", - додали представники перевізника.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати