Лайм

Через рідкісної мутації доросла вівчарка виглядає як щеня: фото

Складно повірити, але цього гарному хлопчику вже 2 роки!

Цуценяті німецької вівчарки по кличці Рейнджер поставили рідкісний діагноз - гіпофізарний нанізм. Він не дорослішав, як інші собаки, і в свої 2 роки виглядає, як смішне щеня. Видання Mirror поділилося історією та фотографіями Рейнджера.

Опікун Рейнджера Шелбі Мейо розповіла, що нанізм собаки діагностували незабаром після того, як він перехворів лямбліозом. Власники помітили, що малюк не дорослішав такими ж темпами, як інші собаки його породи. Злякавшись наслідків інфекції, вони відвезли його до ветеринара, який підтвердив, що Рейнджер завжди буде виглядати як щеня.

"Коли ми отримали Рейнджера від заводчика, він був меншим за інших цуценят з його посліду, але ми вирішили, що це через паразитів, - каже Мейо. - Зрештою ми взяли інфекцію під контроль, і через кілька місяців позбулися лямблій. Протягом цього часу Рейнджер залишався дуже маленьким, і ветеринар запідозрив, що у нього може бути гіпофізарний нанізм, генетична мутація. Ми все ще скептично ставилися до цього, оскільки це дуже рідкісний стан. Але з часом Рейнджер не став набагато більшим, і на даний момент ми впевнені, що у нього цей стан".

Господиня запевнила, що сьогодні Рейнджер здоровий і щасливий, любить стрибати і грати зі своїм м'ячем і двома "сестрами" Хейзел і Джессі.

  • Рятувальники знайшли наймилішого цуценя-єдинорога - ще один хвіст на лобі зробив його зіркою соцмереж. Тож не дивно, що господарів унікальному тварині відшукали без проблем.
  • Читайте також на The Lime, як жінка знайшла на задньому дворі свого ділянки цуценя, але його ДНК-тест став сюрпризом навіть для ветеринарів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії