Лайм

Жінка підібрала з вулиці дику тварину, яку прийняла за звичайне кошеня: фото

А ви б розпізнали в цьому малюку пуму?

Жінка з Аргентини виявила, що кошеня, яке вона врятувала кількома місяцями раніше, насправді виявилося дикою твариною. Історію дивної знахідки опублікувало видання Reuters.

Флоренсія Лобо розповіла, що в аргентинській провінції Тукуман знайшла поруч з мертвої дорослою кішкою двох кошенят.

"Ми думали, що це була покинута кішка, що народила", - сказала жінка, зазначивши, що один із знайд не вижив, а другого вона забрала додому і назвала Тіто.

Хоча зі здоров'ям Тіто все було в порядку, два місяці по тому вона відвезла його на прийом до ветеринара. Оглянувши тварину, лікар повідомив, що насправді її улюбленець - не домашній кіт.

"Ветеринар не знав, що це таке, але сказав, що це не звичайний кіт", - розповіла Лоба.

Жінці дали номер місцевого природного заповідника, вона зв'язалася з його співробітниками, і ті підтвердили, що Тіто насправді є ягуарунді - хижою дикою кішкою з роду Пуми, що мешкає в Північній і Південній Америці. За даними Reuters, Тіто зараз час знаходиться під опікою заповідника, і його планують повернути в природне місце існування.

  • Тіто - не єдина дика тварина, яку сплутали з домашньою. Нещодавно ми розповідали про те, як австралійка знайшла у дворі цуценя, але його ДНК-тест став сюрпризом для всіх.
  • Через рідкісну мутацію доросла вівчарка виглядає як щеня. Складно повірити, але цього гарному хлопчику вже 2 роки!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним