Лайм

Худнемо без стресу для організму: 5 приємних процедур для боротьби із зайвою вагою

Як схуднути без спортзалу і дієти

Всі знають, що для схуднення потрібно займатися спортом і правильно харчуватися. Але що робити, якщо на дієти і заняття не вистачає сил, часу або коштів? У цьому матеріалі ми розповімо вам про декілька занять, які можуть допомогти скинути кілька зайвих сантиметрів.

Звичайно, потрібно розуміти, що повноцінні тренування і грамотне харчування ніщо не замінить. Але деякі заняття дійсно можуть допомогти злегка підтягти фігуру і привести тіло в тонус.

Гаряча ванна

У гарячій воді наше тіло розслабляється, м'язи відпочивають, шкіра насичується киснем, пори очищуються. Все це допомагає ніби "перезапустити" організм. Також це допомагає позбутися від набряклості, після чого ви можете помітити, що стали стрункіше на кілька сантиметрів.

Ви коли-небудь звертали увагу на те, що після ванни іноді з'являється відчуття, ніби народився заново? Все це саме тому, що банні процедури добре впливають на фігуру і тіло в цілому.

Але важливо пам'ятати, що ванну можна приймати не частіше двох разів на тиждень. А людям з серцевими і судинними захворюваннями гарячі ванни можуть бути і зовсім протипоказані.

Масаж

Під час масажу поліпшується кровообіг, стабілізується тиск. Це, як і гаряча ванна, допомагає знизити набряклість і освіжити шкіру і м'язи. Особливо в тому випадку, якщо масаж антицелюлітний. Якщо проводити процедури регулярно, за місяць можна позбутися від пари-трійки сантиметрів.

Масаж можна робити собі самостійно, досить змастити шкіру кремом, лосьйоном або медом і просто акуратно промасажувати всі бажані зони. Також можна домогтися антицелюлітного ефекту, якщо використовувати скраб з меленої кави, меду і щіпки кориці. Обережно, цей домашній засіб хоч і працює, але може сильно пекти.

Розтяжка

Розтяжка - ідеальний спосіб приведення тіла в тонус. Після неї м'язи підтягуються, стають більш пружними, поліпшується кровообіг і тиск, також розтяжка позитивно впливає на колір шкіри і її еластичність.

Не обов'язково виконувати якісь спеціальні програми, досить просто хвилин 30 потягнути руки, ноги, спину і прес в різних положеннях. Орієнтуйтеся по своїх відчуттях, щоб вибрати оптимальну вправу. І повторюйте її до тих пір, поки вам комфортно.

Любов

Заняття любов'ю - відмінне кардіо-тренування. Таке приємне проведення часу може замінити повноцінне заняття в спортзалі.

Також під час інтиму в організмі підвищується рівень ендорфінів. Це позитивно впливає не тільки на настрій, але і на тонус організму. Ну а регулярне статеве життя служить важливим фундаментом стабільного гормонального фону. Що, в свою чергу, теж дуже сильно впливає на наші кілограми і об'єми.

Піші прогулянки

Якщо ви будете ходити пішки хоча б 20-30 хвилин в день, вже через кілька тижнів ви побачите явні зміни в своєму тілі. І мова не тільки про фігуру, яка трохи підтягнеться і покращає від таких прогулянок. В першу чергу, ходити пішки дуже корисно для серця і судин.

Якщо ви відчуваєте часту втому, млявість, вам важко підніматися по сходах - цей варіант для вас. Всього кілька регулярних прогулянок на повітрі, і ви почнете помічати приємні зміни. Тільки одягайтеся тепло і не забувайте брати з собою пляшку води.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь