Лайм

Як приготувати смачний жульєн: простий рецепт до святкового столу

Оригінальна страва для ваших гостей

Плануєте смачний стіл на зимові свята, але вам набридли звичні страви? У цьому матеріалі ми розповімо, як приготувати оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей. А найприємніше те, що на створення цієї смакоти не доведеться витрачати великої кількості часу.

Для приготування жульєну вам знадобляться наступні інгредієнти: печериці (500 г), твердий сир (300 г), сметана (200 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), рослинне масло, сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку займемося грибами. Їх потрібно ретельно промити і нарізати на 4 частини.

Крок 2: Потім потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на сковороді до золотистого кольору.

Крок 3: Коли цибуля буде готова, потрібно додати до неї на сковороду гриби. Смажити їх слід до готовності, це займе близько 10-15 хвилин.

Крок 4: Тепер треба додати сметану, ретельно все перемішати, всипати все спеції і тушкувати страву близько 5 хвилин. Якщо маса вийде надто рідкою, можна додати трохи борошна.

Крок 5: Майбутній жульєн потрібно перекласти в формочки або глиняні горщики, посипати тертим сиром і відправити в духовку на 5 хвилин при температурі 220 градусів.

Крок 6: Коли сир перетвориться в апетитну скоринку, жульєн можна діставати з духовки і одразу ж подавати до столу. Блюдо також можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь