img

Новини

22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
До всіх новин
Жульєн рецепт - як приготувати просто і швидко
Оригінальна страва для ваших гостей

Як приготувати смачний жульєн: простий рецепт до святкового столу

Вівторок, 10 грудня 2019, 07:12

Фото: pixabay.com

Плануєте смачний стіл на зимові свята, але вам набридли звичні страви? У цьому матеріалі ми розповімо, як приготувати оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей. А найприємніше те, що на створення цієї смакоти не доведеться витрачати великої кількості часу.

Для приготування жульєну вам знадобляться наступні інгредієнти: печериці (500 г), твердий сир (300 г), сметана (200 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), рослинне масло, сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку займемося грибами. Їх потрібно ретельно промити і нарізати на 4 частини.

Крок 2: Потім потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на сковороді до золотистого кольору.

Крок 3: Коли цибуля буде готова, потрібно додати до неї на сковороду гриби. Смажити їх слід до готовності, це займе близько 10-15 хвилин.

Крок 4: Тепер треба додати сметану, ретельно все перемішати, всипати все спеції і тушкувати страву близько 5 хвилин. Якщо маса вийде надто рідкою, можна додати трохи борошна.

Крок 5: Майбутній жульєн потрібно перекласти в формочки або глиняні горщики, посипати тертим сиром і відправити в духовку на 5 хвилин при температурі 220 градусів.

Крок 6: Коли сир перетвориться в апетитну скоринку, жульєн можна діставати з духовки і одразу ж подавати до столу. Блюдо також можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

img img
•••
Жульєн рецепт - як приготувати просто і швидко
img

Новини

22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
До всіх новин
Жульєн рецепт - як приготувати просто і швидко
Оригінальна страва для ваших гостей

Як приготувати смачний жульєн: простий рецепт до святкового столу

Вівторок, 10 грудня 2019, 07:12

Фото: pixabay.com

Плануєте смачний стіл на зимові свята, але вам набридли звичні страви? У цьому матеріалі ми розповімо, як приготувати оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей. А найприємніше те, що на створення цієї смакоти не доведеться витрачати великої кількості часу.

Для приготування жульєну вам знадобляться наступні інгредієнти: печериці (500 г), твердий сир (300 г), сметана (200 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), рослинне масло, сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку займемося грибами. Їх потрібно ретельно промити і нарізати на 4 частини.

Крок 2: Потім потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на сковороді до золотистого кольору.

Крок 3: Коли цибуля буде готова, потрібно додати до неї на сковороду гриби. Смажити їх слід до готовності, це займе близько 10-15 хвилин.

Крок 4: Тепер треба додати сметану, ретельно все перемішати, всипати все спеції і тушкувати страву близько 5 хвилин. Якщо маса вийде надто рідкою, можна додати трохи борошна.

Крок 5: Майбутній жульєн потрібно перекласти в формочки або глиняні горщики, посипати тертим сиром і відправити в духовку на 5 хвилин при температурі 220 градусів.

Крок 6: Коли сир перетвориться в апетитну скоринку, жульєн можна діставати з духовки і одразу ж подавати до столу. Блюдо також можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

img img
•••