Лайм

Родина виявила, що під їхнім будинком оселився величезний ведмідь: фото незваного гостя

Ведмідь шукав тепле і сухе місце для зимівлі, і дуже здивувався, коли його почали проганяти

Тихим ранком сімейна пара з містечка Лейк-Тахо в штаті Каліфорнія почула дивні гучні звуки, що лунають з-під підлоги. Прислухавшись і уважно оглянувши територію подружжя вирішило, що під їхніми ногами знаходиться дуже велика тварина. Видання The Dodo повідомляє, що підозри підтвердилися: під будинок заліз ведмідь.

Ведмідь вийшов з лісу в пошуках місця для зимової сплячки, побачив відкритий лаз під зрубом і сприйняв це як запрошення. Щоб позбутися небезпечного гостя, парі довелося зв'язатися з командою BEAR League, яка допомагає місцевим жителям уживатися з клишоногими.

"Такі лази ідеальні для ведмедів, тому що схожі на печери, - розповіла виданню представник BEAR League Енн Брайант. - Вони темні, тихі, сухі і безпечні. Якщо ведмідь знаходить такий барліг, він забирається всередину і думає: "Ого, чудове місце!" Взимку ми стикаємося з подібними ситуаціями майже кожного дня".

Брайант пообіцяла парі, що команда приїде до них наступного дня і допоможе доставити ведмедя в інше місце. Увечері пара перестала чути дивні звуки і поспішила закрити лаз. Як виявилося, ведмідь все ще був там.

"Вночі чоловік почув звуки і жахнувся, коли зрозумів, що замкнув під будинком ведмедя, - сказала Брайант. - На щастя, вранці до них прибули рятувальники і допомогли тварині вийти. Люди були просто чудовими, дуже милими. Вони не хотіли, щоб з ведмедем трапилося щось погане, і хвилювалися, замкнувши його там".

Щоб вигнати непроханого відвідувача, команді довелося підібратися до нього ззаду і використовувати спеціальний гудок для відлякування ведмедів. Незабаром всі з полегшенням побачили, як величезний ведмідь вилазить з-під будинку і тікає в ліс, намагаючись знайти менш людне місце для сну.

"Ми знаємо його дуже давно, - розповіла Брайант журналістам. - Він любить місцеві мексиканські ресторани і часто копається в їх сміттєвих контейнерах".

  • Жінка боялася сусідського пса, поки він не врятував їй життя. Сімба довів, що собака може бути доброю і уважною незалежно від породи.
  • Господиня 17 кішок і собак зібрала всіх тварин на одному фото. Зробити його було непросто, але жінка зробила кращий сімейний портрет своїх улюбленців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси