Лайм

Старий добрий фотошоп: як насправді виглядають пишнотілі Instagram-зірки

Як нас обманюють зірки соцмереж

Як часто ми дивимося на фотографії красунь в інтернеті і думаємо: "Вау! Вона ідеальна! Як шкода, що я зовсім не така". Але виявляється, що навіть "ідеальні" зірки соцмереж зовсім не такі вже ідеальні. І вся магія їх краси криється в звичайних фоторедакторах.

Всі знають, що за допомогою редакторів типу програми Photoshop і її аналогів можна змінити на фотографії практично що завгодно. Але одна справа, коли автор просто виправляє якісь невеликі недоліки. Наприклад, прибирає прищик або поправляє неакуратний локон. І зовсім інша - коли людина змінює себе до невпізнання, створюючи враження, що її тіло і обличчя створені штучно.

Більшість знаменитих інстаграмщиків не соромляться трохи "худнути" себе на знімках. Зайву вагу вони часто прибирають просто правильним ракурсом. Грамотне позування може допомогти приховати безліч недоліків.

Але нерідко в хід йде фоторедактор, в якому можна просто підтягти фігуру пальцем. Найзнаменитіша з таких програм для мобільних телефонів - Facetune. Використовуючи таку хитрість варто було б бути гранично обережними, адже разом з талією може випадково "схуднути" якийсь шматок пейзажу або фону.

Також багато хто захоплюється надмірної ретушшю шкіри. Через це здається, що на фотографії жива лялька, а не справжня людина з порами, мімічними зморшками та іншими абсолютно природними і нормальними деталями зовнішності.

Іноді різниця між фотографіями в соцмережі і реальністю настільки велика, що хочеться потиснути руку автору знімка. Адже в цю штучно створену ідеальну "красу" вкладено чимало сил і часу.

Не тільки інстаграмщіци займаються подібними експериментами. Голлівудські зірки роблять точно те ж саме. Саме тому нам іноді здається, що знамениті актори, співаки та моделі виглядають абсолютно бездоганно. Так, звичайно ж, не обходиться без філерів, дорогої косметики та інших засобів. Але не останню роль в їх ідеальних образах грають також і звичайні фоторедактори.

Наприклад, ось так виглядає красуня Кайлі Дженнер на своїй сторінці в соцмережі і в реальному житті. Погодьтеся, різниця дуже відчутна. І, незважаючи на те, що Кайлі все одно залишається еффекной дамою, не можна не відзначити, що в житті вона набагато більше схожа на реальну людину, ніж на своїх фото.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок  

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати