Лайм

Фотошоп-2019: хто із знаменитостей облажався в цьому році більше всіх

Як знаменитості зіпсували свої знімки своїми ж руками

Ні для кого не секрет, що ідеальні фотографії в соцмережах - не тільки результат тренувань у спортзалі. Частенько важливу роль у створенні красивого кадру грають фоторедактори. Але іноді горе-ретушери примудряються зіпсувати своє фото, замість того, щоб його поліпшити. Як світові зірки невдало скористалися фотошопом в 2019 році - дивіться в нашому матеріалі.

Епатажна балерина Анастасія Волочкова відома своєю любов'ю до фотошопу. Але іноді вона все ж захоплюється їм занадто сильно. На одному зі своїх фото Анастасія вирішила подовжити собі ноги. І трохи захопилася.

Гаряча красуня Анна Седокова теж любить прикрасити свої знімки. На одному з них вона вирішила підправити свою фігуру. Яка в результаті вийшла зовсім неприродньою в області стегон.

Анна Хилькевич спробувала трохи підкоригувати свої ніжки, але не помітила, як разом з ними "підкоригувала" стоячий поруч стілець.

Співачку Аріану Гранде і зовсім важко впізнати під величезною кількістю фільтрів і редакторів. Дівчина не приховує свою любов до подібних фото і не заперечує, що ретушує знімки.

Голлівудська діва Джей Ло теж попалася на невдалому фотошопі. Через неякісну ретуш з її шкіри магічним чином зникли всі пори.

Ну а Ірина Білик і зовсім стала схожою на порцелянову ляльку. Артистка так сильно змінила своє обличчя на фотографії, що шанувальники її просто не впізнали.

Світська левиця Кайлі Дженнер знаменита своєю пристрастю до ретуші. Вона регулярно обробляє свої фото, але далеко не завжди це вдається зробити добре. Наприклад, на знімку нижче разом з фігурою Кайлі трохи змінилися фіранки і двері.

Не відстає від зоряної родички і розкішна Кім Кардашьян. Якщо придивитися, можна помітити, що на знімку в області бюста красуні трохи "попливла" жива огорожа.

Схожу помилку в редагуванні допустила актриса і співачка Кеті Прайс. Судячи з усього, вона хотіла трохи округлити свої стегна. Але не врахувала, що разом з ними може злегка змінитися фон.

Закриває наш список невдалих знімків з фотошопом солістка гурту "НеАнгели". На своїй сторінці вона поділилася стандартним фото в дзеркалі ліфта. І все б нічого, але стіна за Славою і кнопки чомусь вирішили кудись "поїхати".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати