Лайм

Рецепт салату Крабов'є: чим просто і смачно урізноманітнити стіл до Нового року

Незвичайний салат для вас і ваших гостей

Хочете здивувати ваших близьких оригінальним блюдом на Новий рік? У цьому матеріалі ми розповімо, як приготувати смачний і незвичайний салат, який точно сподобається гостям. Також цікаво, що з цим рецептом впораються як досвідчені кулінари, так і новачки.

Отже, для приготування салату Крабов'є вам знадобляться наступні інгредієнти: капуста пекінська (1 качан), свіжий огірок (1 шт.), крабові палички (200 г), кукурудза консервована (1 банка), майонез (100 г), гірчиця (20 г ), зелена цибуля, кріп, петрушка (за смаком), сіль, перець (за смаком).

Крок 1: Свіжий огірок, зелень і пекінську капусту потрібно ретельно промити і почистити.

Крок 2: Пекінську капусту слід нашаткувати, огірок нарізати на маленькі кубики, зелень дрібно посікти.

Крок 3: Злити з банки з кукурудзою всю рідину, потім перекласти кукурудзу в ємність для салату.

Крок 4: Крабові палички потрібно нарізати на невеликі шматочки і перекласти до кукурудзи.

Крок 5: Додати в майбутній салат огірок, капусту і зелень.

Крок 6: Змішати в окремій ємності майонез і гірчицю.

Крок 7: Додати заправку в салат, поперчити і посолити за смаком. Гарненько перемішати, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.

Крок 8: Дати салату настоятися мінімум 30 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні