Лайм

Готуємо гарячий глінтвейн до свят: покроковий рецепт і секрети з приправами

Як приготувати найпопулярніший зимовий напій

Глінтвейн - найвідоміший зимовий напій, його п'ють у багатьох країнах світу. Це ароматне частування асоціюється з Різдвом, Новим роком, ошатними і гучними ярмарками, канікулами і першим пухнастим сніжком. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачний глінтвейн самостійно.

Для приготування напою вам знадобляться наступні інгредієнти: сухе червоне вино (1 пляшка), апельсин (1 шт.), вода (125 мл), гвоздика (3-4 зірочки), цукор (3 ст. л.), мелений імбир (1 ч. л.), мелений мускатний горіх (0.5 ч. л.), кориця (2 палички).

Крок 1: Почнемо з головної хитрості цього рецепта: всі спеції і воду потрібно змішати в невеликій каструльці і поставити на маленький вогонь. Бажано постійно помішувати інгредієнти, щоб нічого не пригоріло. Коли рідина закипить, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин.

Крок 2: В більш глибокій каструлі змішати відвар спецій, червоне вино і цукор. Потім додати нарізаний кружечками апельсин.

Крок 3: Поставити майбутній глінтвейн на плиту і довести до кипіння на повільному вогні.

Крок 4: Як тільки напій закипить, його одразу ж потрібно зняти з плити, розлити по кружках і подавати до столу. Чашки можна прикрасити часточками апельсина.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії