Лайм

Що не варто подавати на новорічний стіл: 10 страв, якими не здивуєш

Які рецепти вже давно застаріли

Збираєтеся відзначити Новий рік оригінально і сучасно? Хочете організувати своє свято без застарілих штампів і обридлих частувань? У цьому матеріалі ми перерахуємо традиційні новорічні страви, якими вже нікого не вийде здивувати.

Звичайно ж, немає нічого поганого в тому, щоб слідувати традиціям і приготувати на Новий рік звичну й улюблену з дитинства їжу. Але якщо ви уявляєте ваше свято більш незвичним, вам варто знати, які страви не потрібно подавати на стіл.

Почнемо з салатів. Однозначно банальними є Олів'є, салат з крабовими паличками, Мімоза, Шуба. Також сучасне меню виключає вінегрет. Взагалі, все калорійні салати з великою кількістю майонезу, картоплі та інших "важких" продуктів в сучасному світі кулінарії вже вважаються не зовсім актуальними.

Також не варто готувати дуже жирну і дуже солону їжу. Наприклад, відмовитися слід від холодцю з хроном, від солоних огірків і помідорів. Смажена курка, свинина і бутерброди зі шпротами, як ви розумієте, теж не підходять для святкування в стилі модерн.

"Що ж тоді подавати на стіл?" - запитаєте ви. Щоб максимально розгорнуто відповісти на це питання, наші експерти раніше склали список оригінальних страв на Новий рік, якими можна замінити застарілі рецепти. Також ми крок за кроком рапісалі, як приготувати кожне незвичайне і смачне частування.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок