Лайм

Осиротіла американка отримала 36 кг подарунків від Білла Гейтса: фото

Мільярдер став для незнайомки справжнім Сантою

З 2013 року засновник Microsoft Білл Гейтс щорічно бере участь у церемонії обміну подарунками "Таємний Санта" через RedditGifts. Онлайн-сервіс зв'язує користувачів соціального новинного сайту Reddit один з одним, і в 2019 році підопічною мільярдера стала молода жінка, яка щойно втратила матір. Гейтс відзначився надзвичайною уважністю, подарувавши незнайомці 36 кг подарунків.

17 грудня Шелбі з Мічигану прийшов лист зі сповіщенням, що посилка "Таємного Санти" була відправлена їй зі штату Вашингтон через RedditGifts. Дівчина одразу ж пожартувала, що, можливо, це від Білла Гейтса, відомого великою любов'ю до RedditGifts. Але жарт Шелбі виявився правдою.

Коробка, яку вручили їй у відділенні служби доставки, важила 36 кг. Вона була настільки великою, що не вмістилася в її машину. Дівчині довелося відкрити подарунки на очах у схвильованих співробітників, які знали, хто став "Таємним Сантою" Шелбі.

Велику частину інформації про інтереси Шелбі Гейтс і його команда отримали з її профілю в RedditGifts. Дівчина згадала любов до книг, "Зоряних війн", "Гаррі Поттера", гри "Зельда", серіалу "Твін Пікс", котів і відпочинку на природі. Був також один особливий факт, який команда Гейтса виявила самостійно. Мама Шелбі померла в 2019 році від серцево-судинного захворювання, всього за 10 днів до її весілля. Гейтс зробив пожертву Американській кардіологічній асоціації на ім'я покійної - таке прохання її родина раніше оприлюднила в некролозі.

"Я побачила знамениту листівку Білла Гейтса з фотографією, що показує, як він її підписує, і у мене всередині все перевернулося", - розповіла Шелбі на Reddit.

Усередині коробки дівчина знайшла копію оригінального рукопису "Великого Гетсбі" з підписом Фіцджеральда; капелюх Гаррі Поттера; пару складних конструкторів Lego для дорослих, включаючи гігантський замок Хогвартс і R2D2; ще вісім книг; іграшки для кішки; сережки і чудове пледи Zelda ручної роботи; гамак з москітною сіткою; 5 сценаріїв 2 сезону "Твін Пікс" і куртку, яку носив хтось зі знімальної групи серіалу; вісім пакетів печива Oreo.

"Білл Гейтс, ви чудо. До сих пір не можу повірити, як мені пощастило, як круто і шанобливо, що хтось зібрав такий особливий і персоналізований набір подарунків просто для старої доброї мене, - написала вона на Reddit. - І ваше пожертвування в Американську кардіологічну асоціацію в пам'ять про мою маму - найособливіший подарунок з усіх. Це для мене значить більше, ніж я можу висловити".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як обробити рослини борною кислотою, щоб збільшити кількість зав'язі: корисні поради

Як приготувати добриво з борної кислоти і як правильно його використовувати для підживлення помідорів, перцю та інших рослин

Що таке квасковий суп і як його приготувати: рецепт смачної страви Закарпаття

Як у домашніх умовах приготувати квасковий суп або, як його ще називають, зелений борщ, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільше люблять порядок і чистоту в домі - Діва, Терези, Козеріг, Скорпіон