Лайм

Різдвяний чек-лист: скільки страв має бути на столі і про які традиції варто пам'ятати

Про що потрібно знати під час святкування Різдва

Всього кілька днів залишилося до великого свята - Різдва. Щоб ви були в курсі всіх правил і традицій цього дня, а також, щоб ви нічого не забули підготувати, ми зібрали для вас всю інформацію про це торжество.

Якщо ви ще не встигли підготувати подарунки своїм близьким, ми пропонуємо вам подивитися наш окремий матеріал і вибрати самі яскраві та оригінальні варіанти подарунків на Різдво для всієї родини. У нашому списку ви знайдете ідеї на будь-який смак і гаманець.

Також ми нагадуємо вам, що за народним повір'ям на різдвяному столі обов'язково повинні бути 12 страв. Вважається, що кожне частування символізує одного з 12 апостолів. Однак, церква спростовує це твердження. На думку православних служителів, обов'язковим частуванням є тільки кутя. Всі інші страви слід вибирати на свій розсуд.

У нашому спеціальному матеріалі ви дізнаєтеся, як приготувати смачну і корисну кутю без особливих зусиль. Ми підготували покроковий рецепт, який допоможе вам спростити процес створення головного атрибута різдвяного столу.

Потрібно пам'ятати, що Різдво - релігійне свято. Тому в цей день діє цілий ряд різних заборон, традицій і правил. Ми дізналися все найголовніше про цей день, і вирішили поділитися цією інформацією з вами в окремій статті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми