Лайм

Готуємо дієтичний салат з тунцем і худнемо смачно: покроковий рецепт

Легкий і ситний салат для красивої фігури

Щоб підтримувати свою фігуру в хорошому стані, потрібно обов'язково грамотно харчуватися. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачний, ситний і легкий салат, який наситить ваш організм вітамінами і допоможе скинути зайві кілограми.

Для приготування салату з тунцем вам знадобляться наступні інгредієнти: салат Айсберт або будь-який інший листовий салат на ваш смак (половина качана), свіжі помідори (3-4 шт.), тунець консервований (1 банка), яйця курячі (3 шт.), оливкова олія (1 ст. л.), лимонний сік (1 ч. л.), базилік сушений, сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Спочатку потрібно круто зварити курячі яйця. Коли вони будуть готові, слід поставити їх у каструлі під холодну проточну воду. Так яйця швидше охолонуть і їх буде простіше почистити.

Крок 2: Поки яйця остигають, можна зайнятися рибою. Консервований тунець потрібно розім'яти виделкою, щоб вийшла однорідна кашка.

Крок 3: Потім слід додати до риби лимонний сік і оливкову олію.

Крок 4: Помідори потрібно нарізати на невеликі кубики. Листя салату слід порвати руками на дрібні шматочки. Вважається, що при контакті з металом салат втрачає свої корисні властивості і пружність, тому досвідчені кулінари радять подрібнювати листя саме руками.

Крок 5: Тепер потрібно змішати всі інгредієнти між собою, додати сіль, перець і сушений базилік.

Крок 6: Яйця нарізати на невеликі шматочки і прикрасити ними готовий салат.

Крок 7: Також додатково прикрасити блюдо можна дрібно нарізаною зеленню, шматочком лимона або оливками.

  • Читайте також, як приготувати смачний жульєн. У цьому матеріалі ми розповімо, як зробити оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей.
  • Раніше The Lime розповів, як приготувати відмінне фуа-гра вдома. Мало хто знає, що зробити це частування можуть не тільки французькі майстри кулінарії, а й будь-яка господиня. Потрібно тільки знати кілька хитрощів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою