Лайм

Омлет з шинкою, помідорами і цибулею за 10 хвилин: простий рецепт живильного сніданку

Як приготувати швидкий і смачний сніданок для всієї родини

Сніданок - найважливіший прийом їжі за весь день. Але далеко не завжди у нас є час, щоб вранці займатися повноцінним приготуванням. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом смачного і ситного сніданку, який можна приготувати всього за 10 хвилин.

Отже, для приготування оригінального омлету вам знадобляться наступні інгредієнти: яйця курячі (4 шт.), шинка (100 г), помідор (1 шт.), цибуля ріпчаста (половинка), молоко (100 мл), олія оливкова (1 ч. л.), сіль і перець (за смаком), базилік сушений (1 щіпка).

Крок 1: Цибулю потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.

Крок 2: Шинку і помідор нарізати на невеликі кубики.

Крок 3: Розігріти сковороду, вилити на неї оливкову олію. Обсмажити на неї шинку і цибулю до появи золотистого відтінку.

Крок 4: Яйця збити виделкою або міксером на невеликій швидкості, додати молоко і спеції, все інгредієнти ретельно перемішати між собою.

Крок 5: Залити яєчно-молочною сумішшю шинку і цибулю на сковороді і накрити кришкою. Смажити на повільному вогні близько 5-7 хвилин, в залежності від того, наскільки сильно ви хочете просмажити яйця.

Прикрасити омлет можна дрібно нарізаною зеленню або тертим сиром. Також до такого сніданку можна подати зернові тости і сметанний соус.

  • Читайте також, як приготувати смачний жульєн. У цьому матеріалі ми розповімо, як зробити оригінальне частування, яким ви точно зможете здивувати своїх гостей.
  • Раніше The Lime розповів, як приготувати відмінне фуа-гра вдома. Мало хто знає, що зробити це частування можуть не тільки французькі майстри кулінарії, а й будь-яка господиня. Потрібно тільки знати кілька хитрощів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів