Лайм

Пес завадив господині вилетіти до охопленого вірусом Уханя і, можливо, врятував їй життя

Збіг чи ні, та завдяки тварині жінка уникла карантину

Користувачка Facebook поділилася історією, яка у світлі загальної паніки навколо спалаху коронавірусу в Китаї здається майже фантастикою. Вся справа в тому, що її собака буквально завадив їй вилетіти в охоплене вірусом місто Ухань, з якого виїхати сьогодні вже не так просто.

На особистій сторінці в соцмережі жінка опублікувала фотографії неабияк пошарпаного і розірваного на частини паспорта, який залишила без нагляду. Збіг чи ні, але пес погрався з ним поки господиня планувала купувати квитки до Уханя, щоб провідати там родичів. У мережі вважають, що тварина врятувала їй життя.

Фото: facebook.com

Спершу жінка поділилася цією історією з дещо іншим підтекстом. Опублікувавши знімок собаки з винуватим виглядом, вона розповіла, що залишила його без нагляду на короткий час. Коли ж повернулася додому, виявила, що замовити квитки до Уханя вже не зможе.

На подив жінки, яка, схоже, не стежила так уважно за новинами, в коментарях до її посту вона знайшла не співчуття, а вітання. Деякі навіть припустили, що пес на ім'я Кімі міг врятувати їй життя - в кінці грудня Ухань став першим містом у Китаї, де стався спалах невідомого раніше коронавируса. Існують припущення, що жителі підхопили інфекцію через м'ясо морських ссавців.

Свою історію жінка розповіла підписникам 13 січня. На сьогоднішній день місто Ухань вже закрите на карантин, тимчасово перерваний з ним і транспортний зв'язок. З цього можна припустити, що якби не пес, його господиня могла б опинитися в числі тих, хто не може вибратися із закритого міста.

  • В результаті зараження коронавірусів померли вже 80 осіб. Всього захворювання підтверджено у понад 2 тисячі людей в різних країнах світу, переважно в Китаї. В цілому ж вірус підтверджений більш ніж в десяти країнах.
  • 27 січня перший випадок захворювання коронавірусів виявили і в Україні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії