Лайм

Готовим дома шоколадний торт Захер: простий рецепт і поради приготування

Як легко приготувати вдома смачний і оригінальний десерт

У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного й оригінального десерту, з яким зможе впоратися абсолютно кожен. Для цього потрібно підготувати кілька простих продуктів і слідувати покроковій інструкції.

Отже, для приготування торта Захер вам знадобляться наступні інгредієнти: яйця (6 шт.), цукор (120 г), борошно (120 г), вершкове масло (120 г), гіркий шоколад (120 г). Для начинки: джем на ваш смак (150 г). Для глазурі: вершкове масло (60 г), гіркий шоколад (100 г).

Крок 1: Форму для випічки потрібно змастити маслом і трохи присипати борошном.

Крок 2: Шоколад і масло потрібно нарізати на невеликі шматочки і розтопити в мікрохвильовці або на паровій бані.

Крок 3: Дати шоколадній масі трохи охолонути. Розділити жовтки і білки, білки жовтки міксером близько 7-8 хвилин з половиною цукру.

Крок 4: Змішати яєчну масу з розтопленим шоколадом і маслом, збити до однорідності.

Крок 5: Просіяти борошно і додати її в майбутнє тісто. Перемішати до отримання однорідної маси.

Крок 6: Білки збити до пишної піни, потім всипати цукор, що залишився і продовжити збивати до повного його розчинення.

Крок 7: Потроху ввести білкову піну в тісто, перемішати за допомогою лопатки.

Крок 8: Готове тісто перекласти в форму і випікати в духовці близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9: Коли бісквіт охолоне, потрібно розрізати його на 2 частини.

Крок 10: Перший корж потрібно рясно змастити джемом, на нього покласти другий. Потім потрібно рівномірно обмазати торт джемом зовні, щоб він добре просочився.

Крок 11: Шоколад для глазурі потрібно змішати з маслом і розтопити. Потім полити цією сумішшю торт. Коли глазур захолоне, десерт можна подавати на стіл.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка