Лайм

У мережі відшукали найзухвалішого собаку - він важить всього пару кг, але виглядає як перший пацан на районі

Знайомтеся, це Чіко та його банда, вони - нові зірки Інстаграму

Любителі мемів і дотепних фотографій з тваринами продовжують знаходити на просторах Інстаграм справді унікальних представників фауни. Нещодавно зіркою соцмережі став новий похмурий котик на прізвисько Мяу-Мяу, тепер же блогери божеволіють, закидаючи лайками фотографії брюссельського гриффона на прізвисько Чіко.

Вся справа в тому, через викривлення щелепи пес завжди виглядає як зухвалий хлопчина з району. Завоювати серця інстаграмерів Чіко допомагає не тільки зовнішність, а й кумедні костюми, які для нього вигадує власниця.

Фото: instagram.com/hazelandthegang

Як це часто буває, зовнішність Чіко оманлива, стверджує жінка. Мордаха пса приховує його справжній характер, любов до спілкування та уваги людей. 47-річна Бель Еванс згадує у соцмережі, що свого часу закохалася у тварину з першого погляду. Хто ж знав, що їхнє життя в маленькому будинку у Вірджинії (США) буде настільки різноманітним.

Фото: instagram.com/hazelandthegang

Фото: instagram.com/hazelandthegang

Фото: instagram.com/hazelandthegang

Фото: instagram.com/hazelandthegang

Помітивши незвичайну зовнішність Чіко, жінка створила його особисту сторінку в Інстаграм. Експеримент виявився вдалим і сьогодні за яскравим модельним життям цього хлопчини стежать вже більше 9 тис. користувачів.

Крім Чіко, жінка тримає ще трьох собак. Час від часу вони також складають йому компанію у нових фотосесіях для соцмережі.

  • А поки ви допиваєте каву, почитайте історію, як пес завадив господині вилетіти до охопленого коронавірусом Уханя. Цілком можливо, що він врятував їй життя, адже сьогодні вибратися з міста вже не так і просто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини, Меми, -

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби