Лайм

Хлопець вирішив пожартувати про коронавірус на борту літака - ціна цього пранку виявилася занадто високою

Інстаблогер розкаявся у скоєному, та ця витівка просто так йому не минеться

Канадський інстаблогер Поток Філіп вирішив набити собі підписників і для цього пожартував у салоні літака про коронавірус. Звернувшись до 243-х пасажирів та екіпажу лайнера, жартівник оголосив, що нещодавно побував у провінції Хунань і тепер почуває себе недобре. Навряд чи він підозрював, чим закінчиться вся ця історія.

З огляду на хвилювання, які спостерігаються в усьому світі через епідемію коронавируса, пранк хлопчини не оцінили. Згідно з інструкцією, екіпаж був змушений розвернути літак. Виправдовуватися жартівнику вже довелося перед поліцейськими, хоча витівка все одно просто так йому не минеться, пише Daily Mail.

Фото: instagram.com

Відповідно до джерела, борт прямував з Торонто до Ямайки. Зачекавши якийсь час, хлопець встав у проході літака і відстріляв заготовлену промову: "Прошу вашої уваги. Я щойно повернувся з провінції Хунань, столиці коронавируса. І почуваю себе не дуже добре".

Як того і чекав блогер, заява не на жарт схвилювало пасажирів та екіпаж. Незабаром його попросили надіти маску і гумові рукавички. Але ще через якийсь час ситуація отримала взагалі несподіваний поворот - лайнер вирішили розвернути.

Після повернення до Торонто блогера відразу обстежили медики, але симптомів хвороби не виявили. Далі хлопця вже передали правоохоронним органам.

"Цей хлопець подумав, що це смішно, але насправді це дуже дивно. Ми всі були дуже розчаровані, просто розвернути 240 людей, це так егоїстично. Ми втратили день відпустки", - обурилася одна з пасажирок.

Пізніше у скоєному розкаявся і сам Поток Філіп. Хлопець заявив, що не оцінив всієї серйозності ситуації з епідемією і не думав про наслідки. Але на роздуми у нього є місяць, 9 березня він постане перед судом.

  • Нагадаємо, станом на ранок 5 лютого від спалаху пневмонії через коронавирус 2019 nCoV померли 492 людини. Лише за останню добу кількість жертв збільшилася на 65 осіб, що стало рекордним значенням за час епідемії.
  • Читайте також на theLime історію про те, як пес завадив господині вилетіти до охопленого вірусом Уханя і, можливо, врятував їй життя. Збіг чи ні, але завдяки тварині жінка уникла зони карантину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею