Лайм

Три дієтичних супи для легкого сніданку або обіду - рецепти на 15 хвилин

Прості рецепти смачних і ситних перших страв

Не завжди вистачає часу на приготування повноцінної першої страви? Нічого страшного, адже ми знаємо, як приготувати смачний, корисний і легкий суп всього за 15 хвилин. І вже готові поділитися з вами кількома простими рецептами прямо в цьому матеріалі.

Отже, для варіанта номер один вам знадобляться наступні продукти: морква, цибуля, капуста, зелень, сметана. Для початку потрібно помити, почистити і нарізати на дрібні кубики всі овочі. Потім закип'ятити воду і відправити овочі варитися. Через 10 хвилин майбутній суп потрібно посолити і поперчити за смаком. Варити блюдо слід до повної готовності овочів. Ну а перед подачею його потрібно прикрасити дрібно нарізаною зеленню і ложечкою сметани.

Продукти для другого варіанту: печериці, цибуля, плавлені сирки (кілька штук), сухарики. Гриби і цибулю потрібно помити, почистити і нарізати на маленькі шматочки. Потім обсмажити на сковороді 5 хвилин. Після чого відправити в киплячу воду на 10 хвилин. Тепер потрібно додати дрібно нарізані плавлені сирки і подрібнити суп блендером до стану однорідного пюре. Перед подачею прикрасити сухариками.

І третій варіант швидкого та корисного супу: цибуля, солодкий перець, томатна паста (близько 2 столових ложок), відварений рис, зелена цибуля і зелень для прикраси. Цибулю і солодкий перець помити, почистити і нарізати. Обсмажити на сковороді 5 хвилин, потім покласти в киплячу воду. Додати томатну пасту, сіль і перець за смаком. Коли овочі зваряться, додати в суп заздалегідь відварений рис, прикрасити дрібно нарізаною зеленню і зеленою цибулею.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво  

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото