Лайм

Щеня чихуахуа та голуб стали друзями. Їх обнімашки - найкраще з того, що є сьогодні в мережі

Всім хочеться мати такого товариша, як голуб Герман

Кажуть, понеділок - день важкий. Якщо і так, то точно не у всіх. Тільки подивіться, як його проводять голуб Герман та його новий друг, щеня чихуахуа на ім'я Ланді.

Знімки друзів увірвалися до Facebook, підкоривши серця тисяч користувачів. Краще цієї милості в соцмережах сьогодні ви вже не побачите нічого.

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Наскільки відомо з поста громадської організації The Mia Foundation з міста Рочестер (США), зараз щеня знаходиться в одному з місцевих притулків. У нього не функціонують задні лапки. Але це анітрохи не бентежить голуба Германа, який любить свого друга, незважаючи ні на що.

Користувачі соцмережі, розчулені відносинами пари, навіть заздрять такій дружбі. Всім хочеться мати такого друга, з яким можна просто валятися, обніматися і веселитися.

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

  • Читайте також на theLime, як задоволений пес жителів Вашингтона повернувся з прогулянки з осиротілим щеням в зубах. Розглянувши його уважніше, господарі вирішили скоріше викликати спецслужбу.
  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала декількома місяцями раніше, насправді виявився дикою твариною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини

Читайте також

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива  

Як спекти італійську паску: рецепт запашного панетоне з цедрою і сухофруктами

Як у домашніх умовах зробити італійську паску панетоне на заквасці, з сухофруктами, щоб побалувати близьких на католицький Великдень