Лайм

Як приготувати вдома солону скумбрію: детальний рецепт соління і поради

Як зробити смачну і ситну закуску

Солона скумбрія - відмінна закуска на будь-який стіл. Але як приготувати її самостійно, щоб вийшло смачно, красиво і не довелося витрачати купу часу і сил? Ми вже дізналися відповідь на це питання, і готові поділитися з вами простим поетапним рецептом.

Отже, для приготування солоної скумбрії вам знадобляться наступні інгредієнти: скумбрія свіжоморожена (2 шт.), сіль (2-3 ст. л.), суміш перців горошком (15 шт.), лавровий лист (3 шт.), вода (400 мл).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно закип'ятити воду в каструлі, додати в неї сіль і перемішати до повного розчинення. Потім охолодити воду і додати в неї всі спеції.

Крок 2: Рибу потрібно почистити, промити, відрізати голову і помістити в каструлю. Накрити каструлю кришкою, прибрати в холодильник і залишити скумбрію маринуватися в розсолі на добу.

Крок 3: Через 24 години скумбрію можна діставати. Тепер залишається тільки нарізати її на шматочки, за бажанням посипати дрібно нарізаною зеленню або цибулею, і подавати частування до столу.

Порада: найкраще смак цієї закуски розкривається в поєднанні з вареною картоплею або грінками з чорного хліба. Також, якщо ви любите більш гострі закуски, можна додати в розсіл мелений червоний перець.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки