Лайм

Як скинути вагу на прогулянках: план корисної ходьби на 21 день

Як схуднути, просто гуляючи по вулиці

Для схуднення не обов'язково ходити в спортзал. Тренування можна замінити і іншими заняттями, наприклад, правильними активними прогулянками по місту. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як можна скинути трохи зайвих сантиметрів за 21 день, просто прогулюючись по улюблених місцях.

Почнемо з декількох правил. Вирушаючи на прогулянку, обов'язково переконайтеся в тому, що ви наділи зручне взуття, дихаючий і м'який одяг, який повністю прикриває тіло (в розігрітому стані дуже легко застудитися). Також слід брати з собою пляшку чистої води без газу і аптечку.

Фото: steptohealth.ru

Тепер перейдемо до плану прогулянок. Де можна гуляти? Абсолютно де завгодно. Особливо в перші 5 днів. У цей час вам потрібно просто ходити пішки мінімум 30 хвилин, у вільному ритмі. Це потрібно для того, щоб тіло звикло ходити довше, ніж зазвичай.

Через 5 днів можна почати ходити десь, де є невеликі гірки або сходи. Знову ж, загальна тривалість прогулянки поки що повинна бути не більше 30 хвилин. Також ви можете додати собі як навантажувач невеликий рюкзак з будь-якими речами. У такому режимі варто гуляти ще 5 днів.

Фото: steptohealth.ru

Наступні 5 днів вам потрібно додавати в прогулянки невеликі пробіжки. Можна 15 хвилин пройтися спокійно, потім двічі піднятися на гору, потім 5 хвилин пробігти. Повторювати це треба 2-3 рази. Загальна тривалість прогулянки тепер становитиме вже приблизно 45 хвилин.

І в останні 6 днів марафону, коли тіло вже звикло бути більш активним і прийшло в тонус, слід додавати більше тривалі пробіжки і більш інтенсивні навантаження. Починати слід, як і раніше, зі спокійної прогулянки тривалістю тепер уже всього 5-10 хвилин. Потім потрібно 10 хвилин пробігти, потім знову 10 хвилин пройти. Після цього потрібно подолати гірку або сходи 2-3 рази, після цього знову пройтися 10 хвилин і знову 10 хвилин пробігтися. Розраховуйте вашу прогулянку таким чином, щоб загальна її тривалість була не менше 1 години.

Фото: steptohealth.ru

Важливо: Не забувайте потроху пити воду кожні 20-25 хвилин, щоб підтримувати організм і уберегти себе від зневоднення. Також не слід робити перекусів під час прогулянки. Останній прийом їжі повинен бути хоча б за годину до того, як ви підете ходити і бігати.

  • Читайте також, що таке Жиросжигающая тренування. Думаєте, що схуднути за тиждень неможливо? А ми повинні з вами не погодитися. Для швидкого скидання зайвої ваги семи днів може бути цілком достатньо.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу