Лайм

Бренд Puma потрапив у скандал: на його нових кросівках побачили обличчя Гітлера, та хіба це не Гоголь?

Німецький бренд одразу ж звинуватили в нацизмі

У нових кросівках Puma раптом розгледіли портрет Адольфа Гітлера. А саме його чубок і фірмові вуса. Компанію тут же звинуватили в нацизмі, але, схоже поспішили з висновками. Давайте-но придивимося. Хіба це не Микола Гоголь? Ні-ні, стривайте! Та це ж Амаяк Арутюнович Акопян!

Ну якщо серйозно, то при перегляді моделі Storm Adrenaline зверху вниз, користувачам мережі дійсно привидівся Адольф Гітлер. Чорні лінії на верхній стороні кожної з напівпар сприйняли за косий чубок та короткі вуса.

Німецький бренд одразу ж звинуватили в нацизмі. Звичайно ж, згадали і той факт, що засновник торгової марки Рудольф Дасслер і його брат Адольф підтримали свого часу нацистський режим. Націонал-соціалісти старанно вкладалися в спорт, і їх прихильники потребували великих партіях відповідної взуття. Так брати Дасслери стали однією з найбагатших сімей Німеччини.

Представники бренду галас у мережі не коментують. Проте тему охоче підхопили блогери, любителі жартів та мемів. На кросівках "бачать" Миколу Гоголя, Едгара По, Чарлі Чапліна та інших.

  • Раніше в США в продаж надійшли "кросівки Ісуса" зі святою водою у підошві. Їх ціна вразить вас більше за дизайн.
  • Читайте також на theLime, як репер Каньє Уест випустив нову лінійку взуття, але в мережі сказали, що такий "дичини" ще не бачили. "Ельфійські пінетки" музиканта-дизайнера стали мемом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним