Навряд чи є люди, які не знають, що таке знаменита рибна уха. Але ось далеко не всі вміють готувати її правильно, особливо в домашніх умовах. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачну, ароматну і корисну уху своїми руками без особливих зусиль.
Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: сьомга свіжа або інша риба на ваш смак (500 г), картопля (5 шт.), морква (2 шт.), цибуля (2 шт.), помідор (1 шт.), лавровий лист (2 шт.), перець горошком, сіль, спеції для риби (за смаком), кріп (пучок), вода (2,5 л).
Крок 1: Для початку потрібно почистити рибу, добре промити і покласти в каструлю.
Крок 2: Потім залити водою, додати почищену і нарізану на кілька частин одну морквину і одну цибулину в шарі лушпиння.
Крок 3: Тепер слід додати лавровий лист, перець і сіль. Довести до кипіння, зняти пінку і варити під кришкою 20 хвилин.
Крок 4: Картоплю потрібно почистити і нарізати на кубики, моркву і цибулю почистити і теж нарізати на невеликі шматочки.
Крок 5: Коли риба буде готова, потрібно виловити з бульйону все інгредієнти і процідити його. Потім налити назад в каструлю.
Крок 6: Додати в бульйон спеції і нарізані овочі і варити до готовності овочів.
Крок 7: Рибу відокремити від кісток і нарізати на шматочки і відправити назад в бульйон до решти інгредієнтів.
Крок 8: Помідор почистити від шкірки і нарізати на кубики, кріп дрібно порубати. Додати в бульйон і варити ще 10 хвилин.
Крок 9: Готовій страві потрібно дати настоятися приблизно 15 хвилин під кришкою, після цього можна одразу подавати її на стіл.
- Читайте також на The Lime не менше простий рецепт апетитного торта з кабачків з помідорами під сиром.
- Дізнайтеся також, як приготувати легкий суп з фрикадельками і зеленню . Публікуємо простий покроковий рецепт на перше.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.