Лайм

Готуємо вдома повітряний меренговий рулет з ягодами: покроковий рецепт і поради

Як приготувати легкий і смачний десерт з найпростіших продуктів

Чекаєте гостей, або просто хочете порадувати себе і близьких смачним десертом без шкоди для фігури? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати легкий і смачний рулет, який прекрасно підійде для будь-якого столу. І не подарує вам зайві сантиметри на стегнах.

Отже, для приготування десерту вам знадобляться наступні продукти: яєчні білки (150 г), цукор (180 г), сіль (1 щіпка), лимонний сік (1 ч. л.). Для крему: вершки 33-35% (200 мл), цукрова пудра (2 ст. Л.), малина (100 г), фісташки очищені несолоні (50 г), фісташкова паста (20 г).

Фото: maggi.ru

Крок 1: Для початку потрібно збити білки до одержання густої піни.

Крок 2: Потім слід поступово ввести цукор, додати сіль і лимонний сік. Збивати до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться. Після чого збільшити швидкість і збивати білкову масу до стійких піків.

Крок 3: Застелити деко папером для запікання, викласти зверху білкову масу і рівномірно розподілити її по поверхні. Випікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 175 градусів.

Крок 4: Зробити начинку. Для цього потрібно збити охолоджені вершки з цукровою пудрою до стійких піків і додати фісташкову пасту.

Крок 5: Дістати з духовки основу для рулету і перекласти її на чистий рушник так, щоб папір для випічки опинився зверху.

Крок 6: Дати охолонути, акуратно зняти папір і змастити основу кремом.

Крок 7: Покласти зверху на крем малину або інші ягоди, також можна додати горішки або інші добавки на ваш смак.

Крок 8: Згорнути рулет, обгорнути його харчовою плівкою і відправити в холодильник на кілька годин. Готовий рулет нарізати на порції і подавати до столу.

  • Також читайте на The Lime, як приготувати домашній зефір без консервантів. У цьому матеріалі ми вирішили поділитися з вами рецептом смачного і корисного зефіру, який ви зможете приготувати самостійно.
  • Раніше ми опублікували рецепт різнокольорових макарунами. Цей французький десерт давно полюбили по всьому світу, так як він є одночасно дуже смачним, практично нешкідливим для фігури (в невеликих кількостях) і чарівно виглядає на фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива  

Як спекти італійську паску: рецепт запашного панетоне з цедрою і сухофруктами

Як у домашніх умовах зробити італійську паску панетоне на заквасці, з сухофруктами, щоб побалувати близьких на католицький Великдень