Гаспачо - холодний томатний суп, який відмінно освіжає і втамовує спрагу. Цим блюдом можна замінити звичну окрошку і борщ, а приготувати його простіше простого. У нашому матеріалі ми поділимося з вами рецептом гаспачо, з яким впорається будь-який бажаючий.
Отже, для приготування супу вам знадобляться наступні інгредієнти: помідори (1 кг), огірок (1 шт.), болгарський перець (2 шт.), червона кримська цибуля (0.5 шт.), часник (2 зубчики), білий хліб без кірок (1 скибочка), червоний винний оцет (1-1,5 ст. л.), сік лимона (1 ст. л.), оливкова олія (1-2 ст. л.), цукор (0,5 ч. л.), соус "Табаско" (кілька крапель), сіль (за смаком).
Крок 1: Для початку потрібно помити помідори, надрізати шкірку і опустити їх в окріп на 2 хвилини.
Крок 2: Акуратно перекласти помідори в крижану воду і зняти шкірку.
Крок 3: Помідори, солодкий перець і огірок крупно нарізати. Часник пропустити через прес, хліб поламати на 4 шматочки.
Крок 4: Перець, помідори, огірок і часник подрібнити за допомогою блендера. Додати хліб і подрібнити до отримання однорідної маси.
Крок 5: Додати сіль, цукор, винний уксусус, лимонним сік і соус "Табаско".
Крок 6: Перетерти через сито, щоб не було великих грудок.
Крок 7: Додати оливкове масло і ретельно перемішати.
Крок 8: Готовий суп краще прибрати на кілька годин в холодильник, щоб він як слід настоявся. Подавати гаспачо прийнято з грінками або сухариками з білого хліба.
- Раніше ми опублікували покроковий рецепт і поради приготування домашніх вареників з сиром.
- Дізнайтеся також, як приготувати легкий суп з фрикадельками і зеленню . Публікуємо простий покроковий рецепт на перше.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.