Лайм

Листоноша знайшов спосіб розвеселити людей на карантині. Ідея спрацювала, і тепер він - зірка соцмереж

Через кілька днів експерименту, листоношу почали зустрічати вранці біля вікон

Британський листоноша Джон Метсон знайшов спосіб підбадьорити жителів Західного Болдона в дні карантину. А водночас і себе, адже в ці непрості дні йому доводиться залишатися на маршруті.

39-річний батько двох дітей відмовився від своєї уніформи і тепер кожного дня підбадьорює людей яскравими костюмами. Вони далекі від образів Marvel або DC, та у соцмережах Джона вже нарекли супергероєм.

Фото: boredpanda.com

"Я працюю листоношею трохи більше чотирьох років. До цього я був водієм автобуса, так що ця робота була для мене новою. Але я дуже люблю її, - розповів Метсон блогеру порталу BoredPanda. - Мені подобається бути на свіжому повітрі і зустрічатися з людьми".

За два роки роботи чоловік познайомився майже з усіма жителями Західного Болдона. "Це чудові люди. Мені пощастило доставляти в той же район, де живу я, тому багато хто з них - мої сусіди, а деякі - друзі", - додав він.

Звичний робочий день Джона починався з сортування пошти та обдзвону деяких одержувачів, після цього чоловік з колегою Полом завантажував автомобіль і вирушав розвозити листи і посилки. Але в дні карантину все змінилося. "Тепер я не можу піти до офісу, так як контакти необхідно звести до мінімуму, - пояснив він. - Пол тепер приходить на роботу сам, готує всю пошту і завантажує фургон. Він їде до мого дому і залишає сумки, а далі вже ними займаюся я зі своїм візком для багажу".

Фото: boredpanda.com

Спорожнілі вулиці, відсутність звичних розмов з сусідами і спілкування на дистанції змусили Джона зажуритися. Так і з'явилася ідея дістати з комірчини яскраві костюми.

Через кілька днів експерименту, люди, яких відвідував Джон, вранці почали чекати його біля вікон. Фотографії листоноші одразу ж розлетілися по соцмережах і зробили його місцевою знаменитістю.

Фото: boredpanda.com

Фото: boredpanda.com

"Така кількість щасливих людей дуже піднімає настрій і мені. Раніше я хвилювався через необхідність виходити на роботу, хвилююся і зараз, але тепер мені значно простіше, - поділився Джон. - Єдине, що мене дійсно дуже турбує, так це те, що у мене закінчуються речі".

  • Батьки постять фото активного карантину з дітьми, і деяким з них можна тільки поспівчувати.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: карантин

Читайте також

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом  

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд