Лайм

Готуємо вдома смачну дієтичну паску: простий рецепт і мінімум шкоди для фігури

Як зробити корисне частування до свята

Великдень - час смачних страв, солодощів і випічки. Але що робити, якщо ви сидите на дієті і не хочете її порушувати? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати корисну для фігури паску своїми руками з простих продуктів.

Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: сир (800 г), жирні вершки (200 г), молоко (200 г), курага (150 г), алкоголь (100 мл), желатин (12 г + 70 мл води), чай з сильним ароматом (2 пакетика або 2 ч. л.).

Фото: yournutrition.ru

Крок 1: Для початку потрібно промити курагу і залити її алкоголем. Щоб курага швидше стала м'якою, можна відправити її в мікрохвильовку на 1 хвилину.

Крок 2: Приготувати чай, використовуючи молоко замість води. Залишити його настоюватися.

Крок 3: Желатин залити водою і залишити набухати на 10-15 хвилин.

Крок 4: Процідити готовий чай через сито.

Крок 5: Тепер потрібно додати в чай желатин і гарненько перемішати до повного розчинення.

Крок 6: Змішати в окремій ємності половину кураги і сир, туди ж слід влити рідину, в якій лежала курага.

Крок 7: Влити молоко з желатином і перемолоти всі продукти за допомогою блендера.

Крок 8: Нарізати другу половину кураги і додати її в тісто, перемішати.

Крок 9: Потім збити вершки до густоти і теж додати їх в загальну ємність.

Крок 10: Застелить форму для паски тонкої тканиною, потім перекласти туди тісто. Слідкуйте за тим, щоб тісто лежало в формі досить щільно.

Крок 11: Загорнути тканину, щоб вона закрила паску. Зверху встановити невеликий вантаж і відправити форму в холодильник на ніч.

Крок 12: Вранці слід дістати паску з холодильника, акуратно перевернути її на тарілку, ну а потім зняти тканину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні