Смачні гарячі деруни зі сметаною на сніданок - що може бути краще? Тільки деруни з сиром і грибами, приправлені дрібно нарізаною зеленню. Якщо у вас вже потекли слинки, пропонуємо вам ознайомитися з нашим покроковим рецептом, який допоможе приготувати ідеальні деруни швидко і без особливих зусиль.

Отже, вам знадобляться такі продукти: картопля (600 г), шампіньйони (200 г), ріпчасту цибулю (1 шт.), зелень (1 пучок), твердий сир (50 г), яйце (1 шт.), рослинне масло ( для смаження), сіль і перець (за смаком).

Фото: st.vkuso.ru

Крок 1: Для початку потрібно почистити картоплю і натерти її на крупній тертці. Також для подрібнення можна використовувати блендер зі спеціальною насадкою, або кухонний комбайн.

Крок 2: Почистити і дрібно нарізати цибулю та печериці, зелень дрібно порубати.

Крок 3: Змішати в зручній ємності картоплю, ріпчасту цибулю, гриби, куряче яйце. Натерти туди ж твердий сир. Посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

Крок 4: Розігріти сковороду, налити на неї трохи рослинного масла і викладати тісто невеликим ополоником або столовою ложкою. Обсмажувати деруни по кілька хвилин на кожній стороні до отримання золотистої хрусткої скоринки.

Крок 5: Готові деруни посипати зеленню, полити сметаною і відразу ж подавати до столу. Смачного!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.