Лайм

Взуттєвий бренд Каньє Уеста висміяли за нові дивакуваті кросівки. Хоча виглядають вони апетитно

Нова модель взуття не викликала ажіотажу. Хоча тут як подивитися...

Взуттєвий бренду Yeezy, який є колаборацією торгової марки Adidas та репера-дизайнера Каньє Уеста, презентував у мережі нову оригінальну модель кросівок. Жартів довго чекати не довелося.

Вельми своєрідне взуття музиканта регулярно стає мемом. Не вдалося уникнути цієї долі і новим YEEZY 451 SAMPLE, у яких користувачі соцмереж побачили плагіат на блюдо грузинської кухні.

"Мені, будь ласка, Yeezy 451 Sample. - Вам з бараниною чи з яловичиною?" - сміються в коментарях під знімком з кросівками. Адже на фото люди бачать ніщо інше, як хінкалі.

"Що це взагалі таке?", "Схоже на пару брудних шкарпеток", "Так це ж грузинські хінкалі, придивіться", - також жартують під знімком.

Коли нова модель вийде в продаж, поки не відомо. При цьому в коментарях користувачі соцмереж не дуже й чекають появи кросівок на полицях магазинів: "Каньє, якого біса?", "Більшої нісенітниці ще не бачив".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким червень 2024 року принесе фінансову стабільність

Близнюкам, Терезам, Козерогам червень 2024 року принесе фінансову стабільність - прогноз астрологів

Швидкий смаколик: рецепт шоколадних цукерок з полуницею, які можна приготувати за 10 хвилин

Як у домашніх умовах приготувати оригінальні цукерки з полуниці та розтопленого шоколаду, щоб потішити свою родину або гостей 

Покладіть у машинку махровий рушник: несподіваний лайфхак для прання білого взуття

Як правильно підготувати біле взуття перед пранням у пральній машині, в якому режимі прати, а також навіщо використовувати рушники