Як смачно їсти, а при цьому виглядати бездоганно? З цим питанням ми звернулися до учасниці шоу "Супермодель по-українськи" Аріни Любителєвої, яка і поділилася порадами, приготування тушкованої капусти у воці.
"Я люблю тушковану капусту, тому що це не тільки дуже смачна, а й корисна їжа. Головне - не перестарайтеся з маслом", - зазначила Аріна. Давайте-но подивимося, що буде знадобиться нам за рецептом.
Складові:
- капуста - 1 невеликий качан;
- гриби - 350 г;
- цибуля - 1 шт;
- болгарський перець - 3 шт;
- соняшникова олія;
- соєвий соус - за смаком.
Спосіб приготування:
Крок 1: Налийте масло в вок (кругла глибока сковорода з дном маленького діаметру, її часто використовують для приготування страв азіатської кухні, - theLime) та розігрійте його.
Крок 2: Наріжте цибулю, перець та гриби дрібними кубиками і обсмажте у воці 7-10 хвилин.
Крок 3: Наріжте капусту і обсмажте у окремій сковорідці на невеликій кількості олії. Слідкуйте за тим, щоб капуста стала м'якою, але не підгоріла.
Крок 4: Перекладіть капусту до вока і ретельно перемішайте. Додайте соєвий соус (він доволі солоний сам по собі, тому сіль можна не додавати) і залиште тушкуватися хвилин 10-15 на слабкому вогні. На цьому все, Аріна Любителєва та Новий канал бажають вам смачного!
А як бонус дивіться рецепт приготування тушкованої капусти у стандартній сковороді:
- Читайте також корисні поради, як приготувати вдома хрусткі узбецькі чебуреки з м'ясом та зеленню. Перевірений рецепт потребуватиме близько години часу.
- Дізнайтеся також, як приготувати легкий суп з фрикадельками та зеленню. Публікуємо простий покроковий рецепт на перше.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.