Лайм

Готуємо вдома смачну тушковану капусту у воці: перевірений рецепт і поради

Для приготування популярної закуски вам знадобиться менше години часу

Як смачно їсти, а при цьому виглядати бездоганно? З цим питанням ми звернулися до учасниці шоу "Супермодель по-українськи" Аріни Любителєвої, яка і поділилася порадами, приготування тушкованої капусти у воці.

"Я люблю тушковану капусту, тому що це не тільки дуже смачна, а й корисна їжа. Головне - не перестарайтеся з маслом", - зазначила Аріна. Давайте-но подивимося, що буде знадобиться нам за рецептом.

Складові:

  • капуста - 1 невеликий качан;
  • гриби - 350 г;
  • цибуля - 1 шт;
  • болгарський перець - 3 шт;
  • соняшникова олія;
  • соєвий соус - за смаком.

Спосіб приготування:

Крок 1: Налийте масло в вок (кругла глибока сковорода з дном маленького діаметру, її часто використовують для приготування страв азіатської кухні, - theLime) та розігрійте його.

Крок 2: Наріжте цибулю, перець та гриби дрібними кубиками і обсмажте у воці 7-10 хвилин.

Крок 3: Наріжте капусту і обсмажте у окремій сковорідці на невеликій кількості олії. Слідкуйте за тим, щоб капуста стала м'якою, але не підгоріла.

Крок 4: Перекладіть капусту до вока і ретельно перемішайте. Додайте соєвий соус (він доволі солоний сам по собі, тому сіль можна не додавати) і залиште тушкуватися хвилин 10-15 на слабкому вогні. На цьому все, Аріна Любителєва та Новий канал бажають вам смачного!

А як бонус дивіться рецепт приготування тушкованої капусти у стандартній сковороді:

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні