У неділю, 7 червня, українці відзначать Трійцю - одне з головних православних свят. У цей день прийнято їсти салати і супи із зелені, м'ясо і рибу. Ми пропонуємо приготувати запечену рибу з овочами за перевіреним рецептом від Софі Берідзе - учасниці проекту "Топ-модель по-українськи".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Наріжте філе риби скибочками.
2. Змішайте лимонний сік, масло, сіль, перець, базилік і нарізану кубиками цибулю. Замаринуйте рибу в отриманій суміші (не більше 30 хвилин).
3. Викладіть у форму, покриту фольгою, рибу. Поверх неї - шар слайсів моркви. Над морквою - шар порізаного великими кубиками помідора.
4. Відправте рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 6 хвилин.
5. Тим часом приготуйте соус: змішайте сметану з дрібно посіченою зеленню, натертим часником, сіллю та перцем.
6. Витягніть з духовки рибу, полийте її соусом і поставте назад пектися на 25 хвилин.
Овочі повинні вийти хрусткими, а риба - соковитою і ніжною. Софі Берідзе та Новий канал бажають вам смачного!
- Хочете почастувати своїх близьких оригінальним десертом, або просто побалувати себе чимось смачненьким до чаю або кави? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як своїми руками приготувати ароматний чізкейк, який точно сподобається всім.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями і овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.