Лайм

Чоловік знепритомнів і прокинувся 10-річною дитиною. Звучить як фантастика, але це страшна реальність

Повернутися до колишнього життя чоловікові вдалося лише через півтора року

У 2019 році після ранкової пробіжки журналіст видання Insider Тодд Вассерман знепритомнів і ледь не помер. Чоловік прийшов до тями лише три дні потому. І все б нічого, якби не проблеми з пам'яттю. Вассерман раптом знову став 10-річним хлопчаком, і щоб подорослішати йому знадобилося ще півтора року.

Лише нещодавно відновившись, Вассерман поділився своєю історією на сторінках видання. За словами журналіста, йому вдалося повернутися до звичного способу життя, що правда деякі прогалини так і залишилися незаповненими.

Тодд Вассерман c дружиною та дітьми Фото: insider.com

Незадовго до інциденту Вассерман з родиною переїхав у новий будинок. Чоловік вирішив зайнятися спортом і почав бігати вранці, щоб підтримувати хорошу форму для своїх 50 років. Навряд чи він підозрював, як одного разу після звичайної пробіжки зміниться його життя.

Зробивши звичне коло районом, Вассерман відчув, що задихається і поспішив додому. Він попросив у друдини інгалятор, але той йому не допоміг. Ще через деякий час чоловік впав на підлогу просто на очах у своєї 11-річної дочки. Дівчинка викликала швидку і завдяки реакції дитини журналіста вдалося врятувати, адже прибулі на місце медики констатували зупинку серця. Прийнявши всі необхідні заходи, вони зуміли повернути його до колишнього ритму.

До тями чоловік прийшов лише три дні потому. У цей час біля його ліжка чергували родичі - батьки, брати й сестри, дружина та діти. Спершу Вассерман подав знаки, якими підтвердив, що він при пам'яті і розуміє, що йому говорять. Він навіть спробував заспівати пісню, яку розучував з сестрою в дитинстві. Рідні зраділи, адже здавалося, чоловік в повному порядку. Але так було лише до тих пір, поки в палату не зайшла його дружина.

"Це член родини чи хто?" - запитав здивований Вассерман. Тоді ж виявилося, що з пам'яті випарувалася не тільки дружина, а й діти чоловіка. А якщо ще точніше, то практично все, що сталося з ним після 10 років.

Тодд Вассерман з рідними Фото: insider.com

Коли рідні почали переконувати Вассермана, що він одружений і вже давно виховує дітей, той сторопів і заявив, що цього не може бути, адже йому всього лише 10 років. "Я впізнав свою матір, батька, братів та сестер, але не дружину. Будь-хто, кого я зустрів після того, як я був підлітком, був для мене незнайомцем", - згадав він у своєму оповіданні.

Перший час Вассерман пам'ятав лише те, що відбувалося з ним в дитинстві, але поступово до нього почали повертатися ті чи інші спогади. Зокрема, народження дочки, усиновлення сина, колишня робота у виданні. Що правда, дружину чоловік зміг згадати лише після тривалої реабілітації. "Я поправив цифру до 30-ти, але не вірив лікарям, які говорили, що мені 50", - додав він.

Вассерман не пам'ятав переїзду в новий будинок, своїх колег і матеріалів, які сам писав для різних видань. А дивлячись на власні знімки, не міг згадати обставини, за яких вони біли зроблені.

Зовсім нове життя оточувало чоловіка і поступово повернуло забуті спогади. Що правда, не до кінця. Через 18 місяців Вассерман навіть повернувся до колишньої роботи, але ще частенько переконується, що на дворі не 2010-й рік, і що крісло президента вже давно займає не Барак Обама.

  • Читай також на theLime історію про те, як мешканка Нью-Йорка збільшила груди і почала втрачати пам'ять. Лікарі лише розвели руками, адже й вони не могли подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах.
  • Дівчина з ростом 206 см показала, що таке "ноги від вух". Своїх вона не соромитися, але зізнається, що часом їй дуже непросто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Шоколадні кекси з простих продуктів: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як в домашніх умовах приготувати шоколадні мафіни з какао, які можна взяти з собою в якості перекусу в дорогу або на навчання

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких