Квасоля - продукт, багатий білком, вітамінами і корисними речовинами. Вона може допомогти поліпшити травлення, стан шкіри, стабілізувати рівень цукру. Також бобові часто рекомендують їсти спортсменам. Але чи може квасоля нашкодити?
Так, може, якщо не знати індивідуальних особливостей свого організму, або вживати цей продукт дуже часто і у великих кількостях. По-перше, ні в якому разі не можна їсти сиру квасолю. Це може призвести до отруєння, а з ним і підвищення температури, блювання, розладу шлунка і навіть непритомності.
Також не варто вживати цей продукт людям з деякими захворюваннями. Наприклад, подагрою, хворобами нирок, шлунка і кишечника. Квасоля може викликати посилене газоутворення і привести до погіршення загального стану організму і розвитку захворювання.
Не рекомендується їсти квасолю людям похилого віку і маленьким дітям. Справа в тому, що квасоля досить важко перетравлюється, тому ослаблений або незміцнілий організм може не впоратися з таким завданням. Вірогідні проблеми з шлунково-кишковим трактом, алергічні реакції або нудота.
- Раніше ми розповіли про 3 маловідомих факти про моркви, які переконають не захоплюватися овочем.
- Арахісова паста не тільки дуже смачна закуска, але і надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Тому ми вирішили розповісти вам, як приготувати арахісову пасту своїми руками.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.