Лайм

10 приголомшливих весіль, відзначених міжнародною премією Belief Awards 2020

Яскраві весільні фото з різних країн заворожують розмахом свята

Премія Belief Awards, що нагороджує організаторів і дизайнерів найкрасивіших і найбільш оригінальних весіль, оголосила переможців 2020 року. Серед них знайшлося місце для веселих традиційних свят, вечірок в розкішних готелях і вишуканих церемоній в оточенні гір. theLime зібрав найбільш вражаючі весільні фото з різних куточків світу.

Веселе мексиканське весілля Пауліни і Самуеля пройшло в містечку Сан-Мігель-де-Альєнде, де познайомилися батьки нареченого. Місто стало невід'ємною частиною свята, приправивши його історичним і культурним колоритом.

Вражаючі пейзажі Данії та щасливі молодята Тріша і Джеймс принесли перемогу організатору Лєні Хансен. Особливий день став ще більш пам'ятним завдяки суворій скандинавській красі.

Захоплюючий дух пейзажів Азорських островів - краще обрамлення для інтимних весільних портретів. Марія Конні Мартінс Вієйра отримала свою нагороду за вміння підкреслити момент унікальною красою Португалії.

Тихий океан став свідком стильного весілля біля видового басейну в Панамі. Організатор Дженні Полонські використала естетику мінімалізму, щоб акцентувати увагу на емоціях і красі блакитних хвиль.

Сабріна Гамбат спланувала казкове весілля Гедре і Джузеппе Альбанезі на грецькому острові Санторіні. Фото на тлі ласкавого Егейського моря захоплюють дух і уяву.

За задумом Вігдіс Сегатта, фоном для весілля Марілі і Бенджаміна стали гори Ісландії.

Весільні фото Сапні та Нігіла Кумара схожі на ідеальні листівки: пара в барвистих нарядах не приховує захоплення і любові. Організатор Ана Софія Лопес отримала нагороду, організувавши в Португалії традиційне індійське весілля.

Рахул Кумар і Арун Баблані спланували весілля Прерни і Шона в ОАЕ. На святі у пари було понад 400 гостей, воно тривало три дні, а зовнішній вигляд наречених повністю відповідав розмаху заходу.

Евелін Пас спланувала весілля Одрі і Франциско в Мексиці. Пара поєднала традиційну католицьку церемонію з грандіозною вечіркою в дусі карнавалу.

Чудові краєвиди зіграли ключову роль на весіллі Селії і Джеймса в Південній Африці. Організатор Кара Лі Маклафлін подбала, щоб серед тінистих виноградників парі і гостям було комфортно і весело.

  • Художниця додала до весільних суконь трохи "вогню", і люди впевнені - кращого вбрання ще ніхто не створював.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці