Лайм

7 небезпечних селфі, які могли коштувати фотографам життя

Погоня за ефектними знімками штовхає людей на безрозсудні і екстремальні вчинки

19 серпня в світі відзначають День фотографії, і ніколи раніше ця технологія не була такою доступною і поширеною. Амбітні фотографи намагаються відрізнитися від більшості, але деякі роблять це вкрай небезпечним чином. theLime зібрав 7 прикладів, коли бажання виділитися могло коштувати людям життя.

Модель Англела Ніколау отримала популярність завдяки запаморочливим фото на дахах хмарочосів, вишках і мостах. Її селфі, зроблене в Пекіні в 2017 році, багато ЗМІ назвали найнебезпечнішим у світі.

Фото: https://www.instagram.com/angela_nikolau/

Одного разу Рада з туризму Бразилії запропонував блогеру-мандрівникові і фотографу Лі Томпсону зробити селфі з вершини статуї Христа-Спасителя в Ріо. Він це зробив і, на щастя, вижив, показавши нам запаморочливий вид з плеча і голови 38-метрового Ісуса.

Фото: https://twitter.com/flashpacklee

Деякі довели мистецтво селфі до крайності, позуючи перед діючими вулканами. Серед цих сміливців - канадський мандрівник Джордж Куруніс, який не зміг втриматися і сфотографувався на тлі вулкана Бенбоу на острові Амбрім в Вануату.

Фото: https://twitter.com/georgekourounis

Чед Сінден зробив фото з гігантськими акулами, щоб застерегти любителів екстремальних селфі. "За статистикою робити селфі небезпечніше, ніж пірнати з акулами. Значить, селфі з акулами мають бути супер небезпечними, чи не так? - написав він в Instagram. - Легко гортати соцмережі і думати, що кожен з нас може все. Я пірнаю вже більше десяти років і зробив тисячі занурень по всьому світу. Я провів багато часу у воді, набираючись досвіду. Перш ніж просто стрибати в воду з акулами, важливо пройти спеціальну підготовку. Так буде краще для нас і акул ".

Фото: https://www.instagram.com/chad.sinden/

Блогер Алекс Гастон обрав найвищу точку Манхеттена, щоб "підняти свій творчий розум на більш високий рівень". Що ж, селфі на тлі дивану виглядають не так ефектно, але раціональним умам з ними комфортніше.

Фото: https://www.instagram.com/alexgastonart/

Фотограф з Сан-Дієго Джим Грант зробив цей знімок за кілька секунд до того, як пару любителів селфі збили хвилі. "Пам'ятайте, не варто повертатися до океану спиною!" - попередив він.

Фото: https://www.instagram.com/jimgrantinsandiego/

Смертельні атаки алігаторів трапляються дуже рідко: з 1973 року було зареєстровано не більш ніж 30 таких випадків. Але випробовувати терпіння диких тварин - не найкраща витівка, навіть якщо вони доброзичливо дивляться в камеру.

Фото: https://www.instagram.com/bulldogpro/

  • Раніше ми опублікували 10 кумедних фото, які доводять - котам закони фізики не писані.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям