Лайм

Котлети за цим рецептом виходять особливо ніжними та соковитими: їх варто спробувати

Додайте таку страву до свого меню

Досвідчені господині мають улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, зробіть печінкові котлети з манкою або з консервованої сардини і рису. theLime підібрав для вас також простий рецепт котлет з курячого філе.

Читайте також: Що приготувати замість звичайних котлет: рецепт соковитих гречаників із фаршем.

Фото: instagram.com/vfood55

Інгредієнти: фарш з курячого філе (600 г), часник (2 зубчики), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), м'яке вершкове масло (20 г), твердий сир (60 г), панірувальні сухарі (2 ст. л.), сіль, перець.

Приготування:

Вершкове масло розтоплюємо, щоб воно стало рідким.

Часник, цибулю та моркву очищаємо, промиваємо. Нарізаємо цибулю та моркву середніми шматочками, потім разом із зубчиками часнику відправляємо в чашу блендера та подрібнюємо.

Куряче філе подрібнюємо у фарш за допомогою м'ясорубки чи блендера.

Додаємо овочі та м'яке масло у фарш, ретельно перемішуємо. Потім додаємо сіль, перець, натертий на терці твердий сир і панірувальні сухарі. Знову перемішуємо.

Читайте також: Кружоляти – традиційні українські котлети із курячого м'яса: як їх приготувати.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією.

Руки змочуємо у воді, беремо невеликий шматочок фаршу та формуємо з нього котлету. Повторюємо те саме, поки не заповнимо всю сковороду. Обсмажуємо їх на слабкому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Подаємо апетитні котлети з будь-яким гарніром чи салатом.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Простий рецепт плову з куркою, який можна приготувати на сковороді.
  2. "Пташине молоко" – один із найсмачніших тортів без випікання: як його приготувати.
  3. Цибуляники – незвичний варіант овочевих котлет: як приготувати смачну українську страву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Просто тануть у роті: рецепт ніжних реберець, томлених у червоному вині

Блогерка Світлана Левицька розповіла, як готувати ребра у червоному вині - за цим рецептом вони виходять дуже смачні і ароматні

В яких кольорах прикрасити ялинку на Новий рік-2025: найкращі ідеї до свята

Розповідаємо про головні тренди і найкращі кольори для прикрашання ялинки на Новий рік 2025 - рік Змії

Зустрічаємо Новий рік-2025: що поставити на стіл, щоб задобрити Змію

Розповідаємо, як зустрічати Новий рік 2025 - рік Змії, яка любить смачні страви, сімейну обстановку і спокій