Лайм

Смерть Росії запущено: астролог Алакх Ніраджан дав переможний прогноз для України

Агресору перекриють кисень

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна отримає шанс восени 2024 року на важливу перемогу, яка змусить російського диктатора Володимира Путіна реально оцінити ситуацію на полі бою і в його країні і під тиском Заходу припинити бойові дії.

Про це він розповів в ефірі YouTube-каналу "Мій світ".

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

За словами астролога, Захід зрозумів свою помилку і на шахівниці світу Путіну вже відвели його роль і ситуація буде розвиватися таким чином, щоб задушити російську військову машину і не дати можливості Росії і усій вісі зла посилюватися.

"Російський диктатор Путін завжди виконує завдання агента впливу: спочатку, коли він тільки прийшов, він став агентом номенклатури - КДБ, олігархів, потім він довгий час був агентом Заходу - особливо десь до 2014 року, а коли він став таким потужним, навіть трохи раніше - з 2004 року, він став агентом Китаю. Коли посередня сутність довгий час отримує потік лестощів, він, природно, починає думати, що це він якийсь винятковий і зовсім втрачає розуміння реальності. Захід свого часу пропонував йому реальне партнерство відповідно до рівня розвитку його держави, а оскільки розвиток був невеликим, йому багато і не пропонували. Але для цієї пихатої істоти це було, як ляпас - він же цар. Ось він шукав якийсь вихід і знайшов його у зближенні з Китаєм, якому Росія цікава тому, що з неї можна отримати сировину, ринки і землі", - розповів астролог.

Також астролог прокоментував рішення саміту миру, який відбувся 15-16 червня у Швейцарії.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Я багато чув різних думок з приводу результатів цього саміту, але я вам хочу сказати головне – воно сталося у головах, в ці дні відбулася зміна в головах сильних світу цього на оцих двох важливих самітах (саміт у Берліні з питань відновлення України – Ред.). Ось у ці кілька днів на двох самітах було ухвалено рішення задушити демонів. Як би це не називали - рішення вже ухвалено і зараз ми можемо бачити, що активно посилюються заходи та активно посилюється політика, люди від слів потихеньку переходять до справи. Ось таке рішення вже є у головах і не у віртуальних 90 країн, а безпосередньо у Великої сімки, тобто у того, хто визначає все в цьому світі", - пояснив астролог.

Ніраджан назвав час, коли Україна зможе отримати перемоги на полі бою і коли у кровопролитній війні буде поставлено крапку.

"У вересні і жовтні цього року у вас буде велика, дуже суттєва перемога. Ця перемога може привести при грамотному її використанні до завершення або хоча б зупинки гарячої фази боїв. Це буде впливати на те, як буде поводитися Росія. Тобто, не саміт миру буде впливати якось на Росію, а саме українські воїни будуть визначати порядок денний того саміту, на який вже можуть покликати Росію. А вже політики будуть визначати, від чого настане смерть Росії і що може цьому посприяти і пришвидшити процес. Зараз, до речі, все це все робиться - НПЗ знищуються, танкери поступово готують до зупинки, щоб нафта не продавалася. Ці варіанти плюс звільнення українського півдня змусять Путіна йти на якісь компроміси та здачу. Я нагадаю, що буде справедливим закінченням війни: звільнення території України і процвітання українського народу. Українцям треба зосередитися саме на цьому", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину